Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

10. elokuuta 2013

Matkalla Supreme Championiksi/ Helsinki 3-4.11.2012

Tällä kertaa osallistuimme ensimmäisestä kertaa "Drive Inn- tyyppiseen" näyttelyyn. Ajatuksena on, että kenenkään ei tarvitse päivystää paikalla koko päivää, vaan omalle kissalle on varattu esittelyaika jonka jälkeen voi lähteä kotiin, jos jatkoon ei pääse.

Lähdin taas ukkojen kanssa matkaan ja Drive Innistä johtuen päätimme ajaa päivien välissä kotiin.

Lauantaina tuomarina oli meille jo entuudestaan tuttu Bjarne Wikström.

Jotenkin taas tuntui siltä, että Leo ei tykännyt koko hommasta ollenkaan. Eläinlääkärintarkastus ei ole ennenkään ollut hänen juttunsa, mutta myös Drive Innistä johtuva "kiire" ei oikein sopinut meille kenellekään.

 Tuomarinpöydällä arvioitavana. Arvosteluksi tuli EX 1 CAGCIB.



Jaahas, rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto. Vai susi lammasten vaatteissa? :-)

SUNNUNTAI 4.11.2012


Sunnuntain tuomarina oli Anne Paloluoma. Saimme kehuja ja kiitosta, mutta tuomari kaipasi Leolle ennemmän kovempaa ilmettä. Vastasin hänelle että se oli eilen ;-) Leolla oli kuitenkin vauhti päällä ja eihän tuollainen iso kissa meinaa pöydällä pysyä. Leo siis tipahti melkein pöydältä mutta nostin hänet rauhallisesti etutassuista takaisin pöydän päälle. Kommelluksitta ei siis tänäänkään selvitty.


Arvosteluksi saatiin EX 1 CAGCIB.


Välillä kävimme tietysti romanttisesti kävelemässä Suomen Pääkaupungin maisemissa. Löysimme sillalta rakkaudenlukkoja. Miten söpöä! Harmi että omaa lukkoa ei ollut mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti