Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

10. elokuuta 2013

CHAMPION- juhlat



Champion- juhlat



Koska asuin kolmistaan Leon ja Dio- koiran kanssa olen pyytänyt usein ystäviäni auttamaan kissan pesussa. Ylimääräiset kädet tulevat tarpeeseen vaikka Leo onkin varsin helppo pestävä. Olin niin tohkeissani Leon valmistumisesta, että päätin pitää kaikille hänen Hovipesijöilleen Champion- juhlat. Askartelin itse kutsukortit ja lähetin postissa.


Kutsukortti


Kutsuin neljä hyvää ystävääni (lue: Hovipesijää) koolle ja halusin hemmotella heitä herkuin.



Championjuhlissa tarjottiin:



Alkumalja



Jauhelihasinihomejuustopizzaa

Hapankaalipiirakkaa

Savulohitorttuja



Venäläisiä piparkakkuja

Kirsikkakookoskaakkua

Mustikkaista marsipaanitäytekakkua

Amerikkalaiset cupcakesit



Kaikki olivat tietysti itsetehtyjä.



Leolle ostin Kissakaakun Ravattulan Cittarista.




Leon palkintopöytä oli valaistu ja olin järjestänyt olohuoneeseen hyvin leijonamaisen kattauksen. Kultaisella pöytäliinalla olivat kultaiset kupit. Ja pöydän keskellä kultainen kynttilänjalka. Kynttilöitä ja jouluvaloja oli joka puolella ja koriste-enkelin siivissä välkkyivät valot. Ystäväni saapuivat paikalle sovitusti ja Dio otti heidät vastaan vahtikoiran elkein.


Vieraita odotellaan...


Iltamme sujui rupatellen ja hauskaakin oli. Mielestäni ihan piristävä vaihtoehto niin tutuille BILEILLE jotka aina päättyvät ravintolareissuun. Ne on jo niin nähty!

Sankari itse viihtyi raapimapuunsa ylimmällä tasolla hyvin itsetietoisen näköisenä. Toinen silmäluomi raollaan, koska tietenkin Hän tarkkaili tapahtumia vaivihkaa.




Tarjoilut maistuivat vieraille mutta kissakaakku oli vähän pettymys. Eihän Leo sitä syönyt vaikka hieno se oli ja varsin nokkela keksintö. Onneksi on tuo Dio joka mielellään syö kaikki ruuat mitä Leo ei jaksa syödä.
 
Leo- aiheinen hiirimatto oli eräs lahjus jonka vastavalmistunut Champiooni sai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti