Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

10. elokuuta 2013

Matkalla Supreme Championiksi/ Turku 27-28.11.2010



TURKU 27-28.11.2010



Lauantai 27.11.2010



Osallistuimme Turun kissanäyttelyyn marraskuussa 2010. Tämä olikin etukäteen jännittävä kerta, sillä se oli vasta meidän toinen näyttelymme eikä meillä ollut ketään jelppimässä, sillä Katjakaan ei Turkuun tullut. Mutta ei hätiä mitiä. Juttelin rohkeasti häkkinaapureideni kanssa ja kyselin neuvoja. Turun messukeskuksen näyttelytilat olivat isossa hälisevässä hallissa ja näyttely oli paljon isompi kuin mitä Seinäjoella. Kissoja rutkasti enemmän eikä ihan samanlaista intiimiä tunnelmaa. Tuomarinpöytä löytyi hallin takaseinältä; tuomarina oli Olga Komissarova

.

Vein Leon hyvissä ajoin jo arvostelupöydän lähettyville ja se oli kovin hermostunut hälystä sun muusta. Ihmettelin, miten toiset kissat istuivat kiltisti omistajiensa sylissä mutta ei meidän Leo. Käteni olivat jo ihan hellänä sillä minulla oli täysi työ pitää Leo sylissäni. Lopulta tulikin meidän vuoromme. Leo oli arka ja tuomari kysyikin että onko se ensimmäistä kertaa näyttelyssä. Minä yritin jotenkin huonolla englanninkielellä kommunikoida. Assarikin oli Ruotsinmaalta. Jippikajee! Mutta vaikka olin osan ajasta pihalla kuin lumiukko, hikikarpalot olivat otsallani, käteni tärisivät ja voimani hiipuivat käsivarsista ja vaikka Leon mahanalus oli täynnä jalkoja, sai hän arvosteluksi nuorten luokassa EX1 ja värin parhaan maininnan. Vastassa oli kolme urosta ja yksi naaras.



Sunnuntai 28.11.2010



Aamulla oli näyttelyhallissa ihana tunnelma ja itselläkin paljon rennompi olo. Tuomarina oli tänään Marina Vinkel ja arvostelupöytäkin sijaitsi auditorion puolella. Eilisestä viisastuneena tajusin, että en vie Leoa pöydän lähettyville jännittämään etukäteen vaan yritän tuoda sen suoraan häkeiltä arvosteluun, jotta se ei ehdi venkoilemaan. Leo olikin arvostelussa elementissään. Se oli rauhallisempi kuin eilen ja hurmasi tuomaria pöllön katseellaan. Leo leikki myös huiskalla ja saikin kehuja ”super tempperament”. Leo sai arvostelussa nuortenluokassa jälleen EX 1 ja oli myös värin paras.



"Värin paras- mittelössä."
Kuva: Heikki Siltala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti