Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

1. joulukuuta 2019

Hyvän mielen Joulukalenteri, Joulukalenterin 1. luukku

Tervetuloa minun Hyvän mielen Ekojoulukalenterini pariin. Tänäkin vuonna joulukalenterini on aineeton ja siinä on huomioitu myös hiilijalanjälki sekä ilmastonmuutos. Melkein kaikki kuvat ovat nimittäin kuvattu sisätiloissa, sillä ulkona on joko liian kylmä, liian kuuma, liian tuulista tai sataa. Tätä se ilmastonmuutos teettää! Suomessa ei koskaan olla tyytyväisiä tähän ilmaston muutokseen.

Tämä minun joulukalenterini sopii myös tytöille, pojille, naisille, miehille sekä jos et ole varma kuka tai mikä olet, niin myös kaikille muun sukupuolisille tai omaa seksuaalisuuttaan miettiville. Tämä on siis sukupuolineutraalijoulukalenteri.

Tämä joulukalenteri on myös poliittisesti sekä uskonnollisesti sitoutumaton. Saat uskoa ihan mihin vaan - vaikka omaan itseesi niinkuin minä- sillä tässä joulukalenterissa ei mitää provosoivaa, käännytystä, parjausta, propagandaa tai raamantun lauseita, sillä tämä on melkein aateneutraali joulukalenteri.

Mutta....Kissarakkaus on suotavaa. Tämä joulukalenteri nimittäin sisältää kuvia KISSOISTA ja vieläpä MAINE COONeista!!! Ja myös minusta. Mutta ei pelkästään minusta koska mami halusi että muillakin on mahdollisuus.

Joka päivä avautuu yksi Leon Joulukalenterin luukku aina hoohetkeen eli Jouluaattoon saakka! Luukussa on aina joku Kestävän Kehityksen Ekoiluvinkki sekä sitten jonkun minun "sukulaiseni" kuva.

( Alkuperäinen ekojoulu- ajatus lähti Hanna- Kaisa Sivosen artikkelista, joka löytyy Joululehdestä 1/ 2019. Minä muokkasin sen meille sopivaksi.)

Enjoy!

Toivottelee:



Mutta nyt....ta daa...

Joulukalenterin 1. luukku



Kuvassa Old West- pentue; Samppa, Räikköne ja Routa.

Vietä kotimainen joulu.

Tee ekoteko ja vietä joulua kotimaassa. Kaikkein ympäristöystävällisintä on, kun et lähde kotoa mihinkään. Joulupukkikin löytää sinut parhaiten kotoasi. Nimittäin tämä lentäminen se vasta haitallista on. Jos nyt kuitenkin olet jo varannut kissanhoitajat kotiisi ja lentoliput Pattaijalle, niin hyvitä edes lentopäästösi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti