Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

26. joulukuuta 2019

4- viikkoiset nassikat

Heippa!

Kävin tänään seuraamassa valokuvastudion touhuja, kun pikkunassikoista otettiin 4-viikkoiskuvat. Voi, kyllä he ovat vielä pieniä kuvattavaksi, mutta tässä tuloksia:

Tässä kaikki kahdeksan kerralla:Broomhilda von Shaft, ruskeatabby tyttönen. Hänellä on kova ja kuuluva ääni ja hän tietää mitä hän ei ainakaan halua. Broom oli myös ensimmäinen joka uskaltautui omatoimisesti ulos turvallisesta pesästä. Tästä ekstrovertista tyttösestä saatetaan kuulla vielä!

Status: Hänestä ollaan kiinnostuneita <3Calvin J. Candie, ruskeatabbyvalkoinen uros. Fiksu kuin mikä. Hän nimittäin ensimmäisenä ymmärsi, mitä hiekkalaatikolla tehdään. Ja ilmoittikin sen koko poppoolle kovaäänisesti että katsokaas mitä täällä nyt tapahtuu! Tehkääs perässä!

Status: Alustavasti varattu.


Lara Lee, ruskeaticked tabby valkoisella, kaunis tyttönen. Hän on rohkea ja utelias ja ottaa heti kontaktia kun näkee jotain liikettä ympärillään. Vauvanimeltään täplä, sillä hänellä on ihanan valkoinen nenuli.

Status: Alustavasti varattu.

Old Man Carrucan, ruskeaticked tabby uros. Tämä on Mamin silmäterä jalostusohjelmaa ajatellen ja voi olla että hänestä kuullaan vielä. Hän on rauhallinen ja lunki poika. Tälle ukolle etsitään sijoituskotia.

Status: Varattu Mamille.
Polynesian Pearl Diver, ruskeatabby valkoisella uros. Kaunis poika.

Status: Alustavasti varattu.Big Daddy Pennett, ruskeatabby valkoisella, uros. Hän on iso ja komea kollin alku.

Status: Alustavasti varattu.Stephen The Poker Player, ruskeatabby valkoisella, uros. Aivan ihana ruskeatabby jössikkä.

Status: Alustavasti varattu.

Mr. Tuttle. Ruskeatabby valkoisella, uros. Todella kaunis ja vaalea kolli. Väri on todella mielenkiintoinen. Uteliaana jäämme seuraamaan.

Status: Alustavasti varattu.


Mukavaa Joulun jatkoa!

Toivottelee Leo:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti