Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

24. helmikuuta 2016

Tere Tulemast Tallinna/ Suran Showt

Rahvusvaheline Toukassinäitus 20-21.2.2016
 
Paikallisen pizzerian tunnelmaa.

Kulla, me olimme taalla kissinauttelussa viime viikonloppuna! Kaik meni oikein huvin.
Kuten jo edellä kerroinkin Sura jäi sertijumiin Pjööörneporissa joten se oli vähän niinko pakko lähtiä Tallinnaan! Matkaan lähti neljä palvelijaa kissoineen ja kaikilla heillä meni matka oikein huvin.  Mitaan pahaa ei tapahtunut! 

20.2.16 Lauantaina tuomarina oli Olga Komissarova. Hän on arvostellut ainakin minua joskus nuoruudessani, joten siitäkin on jo monta vuotta aikaa. Olga antoi Suralle arvosteluksi EX1 CACIB IC, joten Sura valmistui International Championiksi! Hienoa! Maine cooneja oli nimittäin Tallinnassa ihan reilusti, varsinkin naapurimaastamme Venäjältä. Ja täytyy sanoa, että ne katit olivat kyllä ihan eri planeetalta kuin me. :-)
Kaunis sertifikaatti!

Beautiful white!

21.2.16 Sunnuntaina neiti kipusi luokkaan 7. Tuomarina oli Svetlana Stoliarova, joka oli meille kaikille ihan uusi tuttavuus. Arvosteluksi tuli EX1 CAGCIB, joten neiti kulkee minun jalanjälkiäni. Yksi ulkomaanserti tulla napsahti tähän luokkaan, joten nyt on areena vapaa vähäksi aikaa kotimaassamme!

Tuomarin pöydällä.

Siinä se nyt on! Ensimmäinen EX1 CAGCIB- ruusuke. Mutta arvatkaas mitä mielenkiintoista Sura seurasi???  

Siis MITÄ tuolla oikein tapahtuu???

Tessahan se siellä ottaa valokuvia ja Surasta oli hauskaa seurata valokuvausta.

Koska lähdetään kotiin?


Kaikkea kanssa. Kotiinpaluu tapahtui vasta myöhään sunnuntai-iltana. Raskas reissu kuulemma oli, mutta kyllä se kannatti ja mukavaakin kuulemma oli!

Terveisin Leo
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti