Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

27. helmikuuta 2016

Old Westit ovat lentäneet pesästä...

Niinkuin varmaan arvaattekin, on meillä laskeutunut rauha maahan. Pienet nassikat ovat lähteneet omiin, uusiin rakastaviin koteihinsa. Kovillehan se tietysti otti, kenelle enemmän ja kenelle vähemmän, mutta se kuuluu asiaan.

Old Westit.
Tupa on tyhjentynyt ja tieto siitä, että jokaisella pojalla on hyvä koti kissakaverilla tiedossa lohduttaa kovasti. Myös äiti Luna otti kaiken rauhallisesti. Aika pian hän huomasi, että jäljellä ovat vain meidän pieni ydinperhe; Minä, Hän ja tyttömme Sura.

Pieni Kissaperheemme <3
Johnny Mack Brown muutti naapurikuntaamme Maskuun. Häntä odottivat uudessa kodissa kaksi ragdollia, kerrossänky sekä hieno valkoinen retrotuoli, joka on samanlainen kuin meillä kotona. Enpä tiedä, onko retrotuolia maltettu käyttää; uudet paikat ja runsas tila kun vie kyllä pörröisestä tuolista ainakin aluksi varmasti voiton! Johnny tunnetaan tästä lähtien nimellä Räikkönen. Uskon että vuosien myötä hänen vauhtinsa vain kiihtyy.

Johnny Mack Brown alias Räikkönen.
Bill Winter muutti niin ikään naapurikuntaamme Ruskoon. Vai onko se Ruskolle? Vai Ruskossa? No joka tapauksessa tuollaiseen pieneen maalaiskylään Turun kupeeseen. Hän meni Kinuskin leikkikaveriksi. Kinuski on leikattu punavalkoinen maalaiskolli. Bill tunnetaan vast edes nimellä Kasperi. Olen aika varma että hänellä on aloitettu jo kissojen agilityharjoitukset; sillä niin tehokkaita kouluttajia hänellä oli jo täällä meillä kotona pentuvierailujen aikana :-)

Bill Winter alias Kasperi.
Sam Bass oli kolmikosta ainoa, joka muutti vähän kauemmas. Hän muutti samaan kaupunkiin, missä Pate Mustajärvi asuu. Siinä kaupungissa syödään mustaamakkaraa, hillutaan huvipuistossa, tuskaillaan tukkijoessa ja saunotaan kesäisin hevihemmojen kanssa. Tampereella kaikilla on bootsit ja ostoksia voi tehdä Koskikeskuksessa kuunnellen Popedan uusimpia hittejä. Ihanaa! Ainakin palvelijamme on aina pitänyt Tampereesta ja nyt hän pitää vielä enemmän, sillä Sam asuu siellä. Samilla on kaverina uudessa kodissa Pauli Persialainen, tarkemmin sanottuna EXO- versio. Sam on kotiutunut hyvin. Hän osaa itse pyytää kaapista virvelihiirtä leikkimiseen ja aamuisin ruokaa jääkaapista. Odotamme innolla sitä hetkeä, kun hän itse osaa ottaa kaapeista tarvittavat asiat!

Sam Bass alias Sami Basso.
Joten oikein Hyvää Elämää jokaiselle Old West- pentueen jäsenelle! Olemme yhteydessä ja ehkä tulevaisuudessa saatan tänne päivittää satunnaisesti poikien kuulumisia!

Toivoo VaraIsä Leo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti