Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

7. toukokuuta 2018

Uuteen kotiin!

Heippa kamut!

Olenpa tässä viettänyt muutaman unettoman yön, kun selvisi että rakas sijaislapseni Bill Winter tarvitseekin uuden kodin. Niinhän siinä usein elämässä käy, että tilanteet muuttuvat ja tässäkin tapauksessa ihan Bill Winteristä riippumattomista syistä. Eipä aikaakaan kun somemaailmassa oli esillä tämänlainen ilmoitus:

"Kasvattini, 2.5- vuotias leikattu maine coon- uros "Kassu" etsii uutta rakastavaa loppuelämän kotia itsestään riippumattomista syistä. Kassu on syntynyt 21.11.2015 ja asuu tällä hetkellä Varsinais- Suomessa. Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit."


Ja ette usko, kuinka monta vastausta ja kodin tarjoajaa sihteerini sai? Siis kymmeniä, kymmeniä ja kymmeniä. Ihan vanhan mieltä lämmitti, miten kauniisti ihmiset kirjoittivat kodeistaan ja siitä, miten he olisivat valmiita rakastamaan Kassua lopun elämänsä. Lopulta näytti siltä, että se oikea koti löytyi. Nyt odotellaan vain, että saadaan asiat rullaamaan ja ennen ensikuuta Kassu asuu jo muualla. Mutta siitä sitten myöhemmin ;-) 
Minä olisin tietysti voinut ottaa Kassun vaikka meille, mutta sihteerini mielestä se ei ole sopiva ajatus. Sen tiedän, että tällä Nallekarhulla tulee olemaan todella upea kaunotar kaverinaan :-) 

Toivoo Leo 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti