Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

19. toukokuuta 2018

Hartolan kissanäyttelyt 28-29.4.2018

Kaikkea se tulevaisuuden suunnittelu saakin aikaan...nimittäin meidän mammalle tuli pakkomielle saada Hilde sertijumiin. Syykin selviää tuonnempana ;-) Niinpä Hildeä lähdettiin viemään Hartolaan, tuonne jonnekin, keskelle ei mitään, jossa kaikki ovat olleet ja viihtyneet...ehkä nyt tuli meidänkin perheen aika vihdoin viimein.

Neljän tunnin ajomatka sujui vallan mainiosti. Valitsimme reitiksi idyllisen Hämeen Härkätien. Ensin Hämeenlinnaan ja sieltä Lammin, Asikkalan ja Sysmän kautta Hartolaan. Olimme perillä kahdeksan jälkeen perjantai- iltana.

Paikka näytti idylliseltä ja pieneltä. Löysimme lopulta huoneeseemme, jossa aika oli kirjaimellisesti pysähtynyt. Kello näytti 13.30. nyt ja aina. Telkkarissa oli Danny joka kertoi vain elämästään. Totesimme että iltapalaa oli lähdettävä ostamaan paikallisesta S- marketista, sinne löysimme helposti. No, onneksi näyttely järjestettiin hotellin liikuntasalissa, alakerrassa, joten matka ei ollut pitkä.

Hotellihuoneen ikkuna.

Aamu valkeni aurinkoisena. Menimme aamupalalle ja söimme aamiaista kaikessa rauhassa.
Eläinlääkärin tarkastus alkoi klo 8.00. Siihen mentiin arvonnan kautta, ja meitä onnisti. Pääsimme tarkastukseen toteamaan että kaikki oli kunnossa ja ei muuta kuin häkkiä sisustamaan. Näyttelyn teemana oli ITALIA, mutta valitettavasti paukkuja ei riittänyt verhoilun panostamiseen. Ihan perinteisellä Marimekon Pupu- kuosilla mentiin.

Linna- hotellin idylliä.
Kaikki tuomaritkin olivat italiasta, teeman mukaan.  He tulivat näyttävästi saliin esittelyn ja assareidensa kera. Se oli hauska ja erilainen aloitus päivälle.

Tuomarimme oli Christian Federico Sandon. Hän kyllä piti Hildestä, mutta nuoruus oli tässä nyt vähän hidaste. Serti kuitenkin tuli että humpsahti, ja sehän tarkoitti sitä, että olimme valmiit kotimatkalle."Tuu tuu tupakki rulla,
mistäs tiesit tänne tulla?
Tulin pitkin Turun tietä
hämäläläisten Härkätietä...."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti