Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

3. toukokuuta 2018

RUROKin kissanäyttely 21-22.4.2018

Metsämäen lisäksi perinteisiimme on kuulunut jokavuotiset Helsingin messukeskuksen näyttelyt. Niin tänäkin vuonna.

Lauantaina 21.4.2018 olimme ajoissa paikalla ja aikaisempaan verraten nyt olimme alimmassa hallissa ja pääsimme hieman oikotietä halliin. Vaikka reitti oli lyhyempi, oli halli myös hämyisempi.

Otin mukaani vanhat kunnon verhot, sillä minusta Hilde viihtyy paremmin häkissä kuin strurdissa. Häkissä näkee paremmin maailman menoa ja juoman ja ruuan kanssa suttaamisen riski on minimi.

Hilde paneelissa.
Hilden tuomarina oli lauantaina Minna Krogh. Hilden sai tulokseksi EX1 CAC BIV NOM CH eli hän valmistui Championiksi! Hän oli myös värin paras ja pääsi paneeliin. Paneelissakin heltisi yksi ääni omalta tuomarilta. Päivä oli siis hyvin hyvin onnistunut.

Hilde paneelissa sveitsiläisen tuomarin katsottavana.
Hilde ja Michael Edström.
Kököttelimme sitten Messarissa kuuteen saakka ennenkuin pääsimme hotelliin. Scandic Meilahti oli meille uusi kokemus. Siellä pääsimme ylimpään kerrokseen ihastelemaan Helsingin maisemia.

Hilde hotellissa.
Upeat maisemat!

Sunnuntaina 22.4.2018 Hilden tuomarina oli Michael Edström ja Hilde sai luokassa seitsemän arvosteluksi EX1 CACIB. Wow!

Muuten Helsingin Messukeskuksen näyttelyt olivat vähän pettymys. Olen aina pitänyt suurena plussana kylkiäisinä olleita muita messuja, mutta nyt esimerkiksi OUTLET- messut olivat todella pienimuotoiset. Tuotteita oli hyvin hyvin vähän ja koko yläkerta taisi olla suljettuna. Lapsimessut olemme perinteisesti kiertäneet kaukaa...ja koirapuolella taisi olla pelkästään pentujen näyttelyt. Muutenkin eläinten tuotteita ja tarvikkeita oli myös aikaisempaa vähemmän. Katsottavaa oli siis aikaisempaa vähemmän.

Näyttelyt sujuivat kuitenkin odotettua paremmin, joten mitäs pienistä :-)

Papukaija istahti messuilla isännän olalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti