Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

10. huhtikuuta 2016

Scandinavian Winner Show!

Tervehdys!

Onhan tässä jo reilu kuukausi mennyt, eikä missään ole käyty! Nyt onkin tiedossa varsinainen näyttely, nimittäin Scandinavian Winner Show! Wow!

Rakas tyttäreni Sura on sinne menossa esiintymään salonkicoonien joukkoon. Meidän pikku mehtäläinen. On hienoa osallistua näin suureen näyttelyyn, koska se kerran järjestetään vieläpä Suomessa! Tänne siis olemme menossa...Tai hän on. Minä halajan mökille.

Scandinavian Winner

Tämä linkki luultavasti katoaa kauakaisessa tulevaisuudessa, mutta näettepä nyt, mikä on homman nimi!

Tähän näyttelyyn on muuten joku naamaraja. Pitää olla tietyt ehdot täytettynä, että saa osallistua! :-) Niin ja toinen hauska eriäväisyys tavalliseen näyttelyyn on se, että tuomarijako julkaistaan vasta lauantaiaamuna. Hui, miten jänskättää! Emme voi siis aprikoida, noitua, tehdä taikoja tai mitään etukäteen muutakaan sillä saamme tietää arvostelevan tuomarin vasta paikan päällä.  Taidan silti lähettää muutaman savumerkin ja toivoa parasta :-) Ja kolmas ja neljäs eriäväisyys on se, kun näin iso arvokisa on kyseessä, että jos IHAN OIKEASTI voittaa sen SERTIN niin se on sitten ulkomaanserti! Vaikka paikka on Helsinki. Miettikää! Ja viimeinen pieni ero...lauantaina on laatuarvostelu ja tuomarinparhaiden valinta ja sunnuntaina on ilmesesti vain paneeli. Jännittävää!

Lykkyä pyttyyn ja tukka tötterölle Sura!

Toivoo Leo, The Father



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti