Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

14. huhtikuuta 2015

Pet Expo 11-12.4.2015/ Suran Showt

Tervehdys!

10.4.2015

Taas olemme yhtä kokemusta rikkaampana, sillä kotiväkemme päätti lähteä Helsinkiin Pet Expo- messuille, jossa järjestettiin myös Rurokin järjestämä kissanäyttely. Toteutimme hyväksi todettua kaavaa, eli lähdimme matkaan jo perjantaina. Hotellimme oli tuttu ja turvallinen ja meillä taisi olla melkein sama huonekin kuin viimeksi. Ja mikäs muukaan meitä siellä huoneessa odotti, kuin ihanan pehmeä ja meren sininen nojatuoli! Tässä onkin hyvä rentoutua ja kärsiä vähäsen jet lagista; onhan täällä suuressa maailmassa meno aivan erilaista.


11.4.2015 LAUANTAI

Voi että olimme kaikki aivan uupuneita aamulla, sillä Luna ja minä remusimme ihan sikana yöllä. Tai oikeammin aamuyöllä. No minkäs teet, kun tuollaisessa tuolissa nukkuessa pärjää puolta vähemmillä unilla ja sitten jaksaa taas...vaikka vähän remuta. Aamiaisen jälkeen minä lähdin matkaan ja Luna jäi hotellille rentoutumaan.

Löysimme suureen Helsingin messukeskukseen varsin helposti, olihan se palvelusväelle tuttu paikka entuudestaan. Eläinlääkäriin jonotus ulottui ulos asti ja tomera mies jakoi ihmisille kulkulupia, sillä eihän halleissa niin vaan kävellä ilman lupaa. Tapasin jonossa sisarpuoleni Cecilian, joka oli ekakertalainen näyttelyssä. Eläinlääkärintarkastuksesta pääsin heittämällä läpi ja sitten alkoikin se riemujen riemu. Enpä ymmärrä miten näytteilleasettajat olivat ajatelleet että mahdumme häkeille, sillä kakkoskategoria oli jo täysin varattu joten meidän oli tungettava itsemme sinne minne mahdumme. Naapurimme näyttivät totista naamaa, mutta minkäs teet? Paikkojen varaaminen ei vain onnistunut heti huomiseksi, mitä ilmeisesti naapurimme olivat suunnitelleet. No, emme välittäneet jäätävästä ilmapiiristä. Meitä on niin moneen junaan.


Tuomarina minulla oli Kristiina Rautio. Hän ei ole meidän perheen kissoja koskaan aikaisemmin arvostellut, vaikka palvelijani on kolunnut näyttelyitä jo viisi vuotta. Kerta se ensimmäinenkin. Tämä paremmin Millana tunnettu tuomari käytti myös tänään käänteistä järjestystä ja se tarkoitti sitä että minä olin viimeinen kissa tuomarin pöydällä. Sitten me......odottelimme....ja odottelimme....ja....odottelimme. Iltapäivällä - ihanaa- aikamme vihdoin koitti!


Arvosteluksi saimme EX 1. TP- valintoihin pääsimme myös, mutta voiton vei toisenrotuinen pieni ja valkoinen. Hänestä tuli myöhemmin iltapäivällä BIS; joten en huonolle hävinnyt :-D

12.4.2015 SUNNUNTAI

Hyvää huomenta, maailma!

Sunnuntai olikin paljon leppoisampi päivä. Ensinnäkin kissoja oli todella paljon vähemmän, joten tyhjiä häkkirivejä oli siellä sun täällä. Minä pääsin suoraan pelipaikalle, mutta Luna- äiti tuli eläinlääkärin tarkastuksen kautta. Saimme häkkipaikat onneksi todella lähekkäin.


Tuomarina minulla oli Tellervo Kass. Hän on arvostellut isäni joskus samaisilla Pet Expo- messuilla muutama päivä sitten. Niinpä sitten terhakkaana osallistuin näyttelyttämiseen.     Sain arvosteluksi EX 1. Tuomarin paras- valintaan kutsu kävi myös ja taas minua vastassa oli pieni ja valkoinen- ei kuitenkaan sama tapaus kuin eilen- ja ilokseni Tellervo Kass valitsi minut, joten jännittävää, pääsin paneeliin! Voi vitsit!!! Näin ollen arvosteluksi tulikin EX 1 NOM.


Paneelissa minä en kylläkään saanut yhtäkään ääntä. Pieni ja valkoinen keräsi miltei kaikki äänet ja oli tänäänkin BIS! Vähän niinkuin minä Kirkkonummella. Mutta voi hitsi, miten hauska viikonloppu oli takanapäin, kaikin tavoin.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti