Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

1. lokakuuta 2014

Rantaleijona vauhdissa, osa 5.

Miu mau mou!

Tänään on lokakuun ensimmäinen päivä. Nyt jos koskaan on viimeinen tilaisuus päivittää kesämuistot! Kerroinkin jo edellisissä postauksissani, että mökkireissumme ovat nyt historiaa. Tai siis ainakin yön yli kestävät. Onneksi on valokuvia ja muistoja. Niitä voimme sitten yhdessä kotiväen kanssa katsella, kun syystuulet tuivertavat ja sade piiskaa ikkunaan.


Tässä kuvassa olen ottanut grillimaisterin paikan. Te ette nyt näe kokonaisuutta, mutta palvelijani olivat koonneet "ylimääräiset" tuolit tuohon sievään pinoon ja tuossa etualalla sijaitsee grilli. Tämähän on paras paikka! Elokuinen aurinko paistaa turkkiini ja leppoisa merituuli kutittaa nenääni. Miten niin ylimääräisiä tuoleja? Olkoon nämä kaksi nyt minun tuolini! 


Ah, onnea! Tästä näen ovelasti silmäkulmasta mitä nuo kaksi oikein touhuaa. Lihaa siellä ja lihaa täällä. Aurinko paistaa ja tuuli tuo nenääni ihanat tuoksut...Kyllä tässä kelpaa!

Pakkohan se oli meikäläisen päästä veneeseen! Melkein KAIKKEA kannattaa elämässä kokeilla paitsi omaa mummoaan. Niin joku juntti on joskus sanonut.  Tässä sitä nyt ollaan ja katsellaan horisonttiin! Kapteeni Koukku! Onneksi tassuni ei ole koukku vaikka vasen koukku onkin aika hyvä, vaikka itse sanonkin...

Niin juuri. Tämä rämä laituri on ollut parasta mitä tiedän. Katsokaa kaislikkoa! Se on kellastunut. Syksy tekee tuloaan. Olen nähnyt mm. sisiliskon tuolla laiturin alla. Poishan täältä on lähdettävä, kotiin kaupunkiin.

Tässä meidän neiti sitten makailee töötevänä omassa pesässään. Tämä irlantilaishenkinen peti on ostettu kissanäyttelystä kotiin viemisiksi ja se on ollut mökillä kovassa käytössä. Kuten näette, meillä ikkunat alkaa jo lattiasta, niin mikäs tuossa on maailmaa ja merta katsella paraatipaikalta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti