Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

18. helmikuuta 2014

KES-KISin näyttely Jyväskylässä 15-16.2.2014

Let me be your valentine!

Niin siinä kuulkaas kävi että meidän neiti lähti Keski-Suomeen edustamaan ja minä jäin kotimieheksi. Jyväskylästä on minulla erittäin lämpimät muistot, vieläkin tulee tuskan hiki kun niitä hevosia muistelen...
Tsiisus mikä POLLE!

Kes-Kisin näyttelyn teemana oli Ystävänpäivä. Palvelijani innostui kovasti verhokilpailusta, joten osallistuimme siihen. Imelin häkki voitti. Tuosta kaikesta on tehtykin oma postaus...

Mutta nyt näytelmiin. Annan puheenvuoron palvelijalleni.

Lähdimme matkaan jo perjantaina. Syynä oli ensinnäkin tämä ihana hotelli, joka odotti meitä Jyväskylässä ja toiseksi tietenkin Lunan taipumus matkapahoinvointiin. Olin varautunut siihen, että joudun ehkä pesemään koko neidin vielä perjantai-iltana hotellissa. Matka sujui hyvin Jyväskylään asti.
Iiiihanaa...täällä on kylpyamme!

Oh hoh, onpa suuri sänky ja paljon tyynyjä. Ja mikä parasta, miltei joka puolella peilejä. "Ken on meistä kaikkein kaunein...ti di diii...."

15.2.2014 Lauantai

Hyvin nukutun ja ihanan aamiaisen (Solo Sokos Hotel Paviljonki)  jälkeen lähdimme Killerille pelipaikoille. Eläinlääkärinjono oli kohtuullinen ja näimme heti siellä muutamia tuttuja. Kerrankin valitsimme oikean jonon, sillä ei kulunut kauaakaan kun pääsimme etsimään sopivaa häkkipaikkaa ja sisustamaan häkkiä.

Lauantain tuomarina oli Sarah Johnson Iso-Britanniasta. Luna sai arvosteluksi EX 1 ja oli luokkansa ainoa nuori, joten kisaa ei ollut.
Sarah Johnson ja Luna.

Luna poseeraa.

16.2.2014 Sunnuntai

Sunnuntain näyttelyt ovat aina mukavia, kun näyttelypaikalle pääsee heti aamusta jonottamatta sekä häkki oli jo valmiina sisustettu. Tänään olisi myös se verhokisa...

Sunnuntain tuomarina oli Bjarne Wikström. Bjarnen pöytä olikin yläkerrassa, ja siellä olikin vähän väljemmät tilat arvosteluun. Hän arvosteli Lunan EX 1 arvosanalla, ilman kilpailua.
Bjarne arvostelee Lunaa.
Tuomarin paras nuori- valinnat meneillään. Meitä oli siinä yhteensä neljä nuorta, yksi siperiankissa, american curl ja kaksi maine coonia.
Tuomarin paras nuori tänään oli suloinen american curl.
Kotimatkalle pääsimme lähtemään myöhään iltapäivällä, väsyneinä mutta onnellisina. Kiitos Jyväskylä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti