Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

26. marraskuuta 2018

WW18

27- 28.10.2018 järjestettiin Tampereella kaikkien maailman kissojen World Winner- näyttely. Näyttelyyn oli ilmoitettu 1500 kissaa ympäri maailman. Tottahan toki meiltäkin sinne osallistuttiin, ihan pelkästä osallistumisen ilosta. Hermann sai toimia tällä kertaa kissalamme edustajana.

Avajaiset olivat juhlalliset ja saimme aluksi seurata taitavaa akrobatioesitystä.Esityksen jälkeen Suomen Kissaliiton puheenjohtaja Veikko Saarela piti tervetuliaispuheen.


Tämän jälkeen lavalle saatiin osallistujamaiden liput.


Sekä sitten tietysti tuomarit.


Hermannin tuomarina oli italialainen Alessandro Ghibaudo. Hermann oli päivän viides kissa pöydällä, joten Hermannin esitys oli heti päivän ensimmäisiä. Hermann sai arvostelussa KM. Hienoa Hermann!

Hermann tuomarin arvostelussa.
 Näin kaunis ruusuke oli laitettu jokaiselle osallistujalle. Muita ruusukkeita ei ollut, paitsi Fifen valmistumisruusukkeita oli myytävänä.


Kaunis sininen ruusuke jäi muistoksi näistä kisoista.

Hmmm....miltä tämä oikein tuoksuu? Ruiskukkasilta?

WW- näyttelystä päästiin lähtemään kotiin klo 18.00. Matka oli pitkä, pimeä ja sateinen. Onneksi oli kaksi kuskia...Kotona oltiin siinä reilun parin tunnin kuluttua ja siinä kohtaa väsymys olikin niin kova ettei kissaa meinannut jaksaa sanoa. Rankkaa tämä edes takaisin ajelu. Mutta mitäpä sitä ei tekisi WW18- näyttelyn ja kissanpentujen tähden?

Mutta onneksi tulevana yönä siirrettiin kelloja tunti taaksepäin. Aamulla nimittäin heräsimme hyvin levänneinä ja aamukin oli vähän valoisampi kuin yleensä. Sunnuntaina oli luvassa pelkät paneelit, eli ne jännittävimmät loppukisat.

Olen ristinyt Turku- Tampere- välisen tieosuuden maailman tylsimmäksi. Peuravaarakin vielä!!!

Onneksi se Tampereen kyltti ja myös Messukeskuksen kyltti tuli kuitenkin ikuisuudelta tuntuneen matkan jälkeen vastaan...Jee, kohta olisimme perillä.


Tässä vielä yleistä tunnelmaa näyttelystä:Hei hei Messukeskus! Ensi vuonna WW- näyttely onkin Saksassa...Pitäisiköhän osallistua?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti