Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

27. marraskuuta 2018

24-25.11.2018 TUROK

Perinteinen, vuoden viimeinen suurempi kissanäyttely on perinteisesti Turun Rotukissayhdistyksen järjestämä näyttely Turun Messukeskuksessa. Myös meidän Daddy - Hermann - oli ilmoitettu sinne.

Väsynyt Daddy.

Hermannin tuomarina oli lauantaina Glenn Sjöbom. Tämä meille entuudestaan vieras tuomari arvosteli Hermannin ja Hermann sai KM. Hän kehui Hermannia kovasti ja puutteet olivat ne, joista me jo tiesimmekin.  Tämän jälkeen menimme tuomarioppilas Riikan vertaisarvosteluun joten arvostelumme venahti, venahti ja venahti. Hermannilla ei toki ollut hätää rattaissaan, mutta omistajalla alkoivat jo verensokerit laskemaan ikuisuudelta tuntuneen odottelun vuoksi. Vertaisarvostelusta päästiinkiin suoraa hyömyä tuomarin paras- valintaan ja paneeliin pääsi hyvin menestynyt american curl.

Häkkinaapuriksemme tuli yllättäen musta Lemmy- poika. Hän on Leon lapsenlapsi, äitinä siis Pikku Myy Tigerworldin pentueesta. Olipa kiva nähdä miten komiat geenit periytyy!!!


Toisella puolen oli myös komea kastraattipoika Edi. Edin kanssa olemmekin viettäneet lukuisia näyttelyitä naapuruksina.


Sunnuntaina Hermann olikin sitten abs. Tämä oli meille hyvin epätyypillistä, mutta tässä tilanteessa ihana pentuarki kotosalla vei kyllä voiton. Vapaapäivät kun ovat muutenkin kortilla. Ensi vuonna uudet suunnitelmat, uudet kujeet ja kenties uudet kissat?! :-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti