Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

6. kesäkuuta 2018

Rakkaalla lapsella on monta nimeä...

Kerroinkin teille jokin aika sitten, että rakkaani varalapsi Bill Winter joutui etsimään uutta kotia. Hän muutti lopulta pohjoiseen, ihan Kainuuseen saakka. Lieneekö nimi ollut enne? Bill Winterin kainuulainen nimi on Routa. Ja hänhän on ihan Roudan näköinen.

Routa on kotiutunut hyvin. Hänen perheeseensä kuuluu äiti, isä, heidän lapsensa sekä kiltti minun kokoiseni Teppo- koira ja erittäin, erittäin hemaiseva söpö nuori coonityttö Kuura. Roudasta ja Kuurasta onkin tullut oiva parivaljakko. Katsokaa vaikka!


Tässä he ovat maastoutuneena korkean lipaston päälle! Huh mitkä katseet!!!


Tässä taas odotellaan herkkuja - tai ruokaa. Kaunis parivaljakko on kyllä. Me olemme täällä ikionnellisia siitä, että löysimme Roudalle uuden kodin. Täällä häntä rakastetaan ja hänen kanssaan ollaan, eikä hengenheimolaisia puutu. Kyllä kissa tarvitsee kissan kaverikseen, en voi muuta sanoa! Miettikää nyt vaikka meidän Suraa, joka kasvoi ainoana lapsena koira kaverinaan. Ei ole päätä eikä häntää hänen touhuissaan, sanon minä, isä Leo. Toisaalta olenhan itsekin elänyt ensimmäiset vuoteni koiran kanssa ja varsin päättömäksi meni minunkin touhuni. Luna muutti elämäni, kun tämä vaalea, viileä portugalilainen viettelijätär saapui meille. Lunahan on Roudankin äiti!

Ihanaa kesää Roudalle ja hänen uudelle perheelleen!

Toivoo Varaisä Leo ja hänen koko komppaniansa.

(kuvat on ottanut omistaja)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti