Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

3. helmikuuta 2018

Suuri Kansainvälinen Kissanäyttely Lahdessa 27-28.1.2018

Lahdessa emme ole olleetkaan moneen vuateen. Ihan mielenkiinnolla kotiväki lähti katsomaan, ovatko mäkihyppytornit samassa kohtaa ja näyttelyt yhtä sujuvasti järjestetty kuin aina ennenkin...?

Hotellihuoneen taulu.

Kyllä minä taas silmiäni pyörittelin kun kello soi täällä kukonlaulun aikaan ja viideltä starttasi näyttelykaravaanimme kohti Lahtea. Minulle oli tilattuna taas hoitaja, joten hoidin täällä kotona isännän virkaa. Ja kuulkaas, meinasi käydä ihan vanhanaikaisesti! Olin jo asettautunut keittiön ikkunalle katselemaan Verson perävaloja, mutta mitä ihmettä? Sihteeri pörähti takaisin kuin tuulispää. Hän oli huomannut autossa papereiden tarkistuksessa, että Hilden rekkarin kanssa olikin Hermannin passi. Ei hyvää päivää! Siinä oltaisiin kuulkaas tultu maitojunalla kotio ja matkalla olisi lennellyt irtopäitä, sanon minä. Eli opetus numero 1. MUISTA AINA TARKISTAA KISSAN PAPERIT ETTÄ NE OVAT KUNNOSSA!

Meille oli ostettu oikein energiajuomaakin tätä reissua varten, ja kuski kuulemma korkkasi sen aamulla klo 6.00 kun matkaa oli ajettu tunti ja oltiin jossakin päin Suomea. Tämän mainitsen ihan siksi, että meillä ei yleensä juoda noita lisäainepitoisia keinotekoisia piristeitä. Minäkin kun haluan piristyä, niin nukun. Mutta tietenkään kuskin ei sopinut rattiin nukahtaa. Sitten kuitenkin Lahden lähetessä tunnelma alkoi nousta ja voi miten ihanaa, he pääsivät suoraan ilmoittautumisen kautta omalle paikalleen, mikä oli jo valmiiksi numeroitu. Lahdessa häkit ovat kehässä ja paikka löytyi kehältä numero 3.

Tänään lauantaina tuomarina oli norjalainen Anne-Gro Edström. Hän olikin uusi tuttavuus ja Hilden arvosteluksi tuli EX1. Värin Paras meni Tonylle. Tony on iso ja komea ruskeatabby kolli Tampereelta päin. Tuomari valitsi kaikki luokan osallistujat TP valintoihin, joten jokaisessa ringissä pönötti monen monta kissaa. Uroksiakin oli melkein kymmenen ja nuoriakin oli kourallinen. Hilden kisat olivat tältä päivältä jo ohi.

Onneksi saatoimme ostoksia vaikkapa Suomen Maine Coon- kissat ry:n tuotepöydältä.Ja mikäs sen mukavampaa raskaa näyttelypäivän jälkeen, kuin kellahtaa sänkyyn?!


SUNNUNTAI

Kuva: Niko Nieminen

Sunnuntaina aamiaisen jälkeen suuntasimme taas suoraa tietä kohti Messuhallia. Tänään tuomarina oli Cristof Van Roy joka arvosteli Hilden EX1 tuloksella ja värin paras hävittiin täpärästi eräälle kauniille ruskeatabbypennulle joka majaili naapurissamme. Osallistujat värin parhaaseen olivat samat kuin eilen. TP- valinnoissa voiton veti  kaunis siperialainen joten päivä päättyi tähän.

Hilde arvostelupöydällä. Kuva: Niko Nieminen

Tässä vielä videolinkki jotta näette ihan livenä, minkälaista siellä oli!
Lahti

Että tämmöinen kokemus näköjään tällä kertaa, tuumailee Leo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti