Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

6. tammikuuta 2018

Hilden Savulohitortut

Jäikö voitaikinaa vielä pakkaseen?
Ei hätää, tässä mainio pikkusuolainen naposteluun tai iltapalaksi.

HILDEN SAVULOHITORTUT

Tarvikkeet:
1 pkt voitaikinalevyjä
150g kylmäsavulohta suikaloituna
150- 200g rasia sitruuna- tai savulohituorejuustoa
(1 rkl sitrustahnaa tai tujaus sitruunamehua)
parmesaanijuustoraastetta
muna
tilliä


Yhdestä voitaikinalevystä saat kolme torttua. Sekoita lohi ja tuorejuusto massaksi. Laita 1 rkl täytettä tähdelle ja ripottele parmesanjuustoa päälle. Voitele sakarat munalla.
Paista 225C noin 10 min.
Koristele tillin oksalla.
Nauti kahvin tai vaikkapa kylmän saksalaisen valkoviinin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti