Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

16. helmikuuta 2015

Näyttelyverhot/ Marimekon Puput piilosilla- kangas

Tervehdys ystävät!

Tämä postaus tulee hieman jälkijunassa, sillä näyttelyverhot ovat osittain jo ommeltu ajat sitten ja käytettykin jo! Mutta kuten perinteeseen kuuluu, haluan esitellä teille tyttäreni uudet näyttelyverhot, osa 1.

Osa 1. on sen vuoksi, että ensimmäiset näyttelyt vietettiin Lahdessa. Siellähän on eurotyyli, joten kangasta tarvitaan ihmeen vähän. Häkistä peitetään vain molemmat sivuseinät ja sitten tarvitaan katto sekä alusta. (Seuraavan näyttelyyn tarvitsemme sitten perinteisen mallin!)

Mutta siis mitä ja kenelle ja mistä kankaasta?

Sura- tyttöselleni tehtiin näyttelyverhot Marimekon Puput Piilosilla- kankaasta jonka on suunnitelut Teresa Moorhouse.

"Pitkäkorvien satumaa." Kaniinit kurkistelevat saniaisten ja satukukkien keskeltä Teresa Moorhousen kookkaassa Puput Piilosilla -kuosissa. Pupukuosin innoittajina ovat olleet suunnittelijan omat lapsuusajan lemmikit. Kangas on sataprosenttista puuvillaa.

Kuvahaun tulos haulle puput piilosilla
Sura tässä ihmettelee, mitä ihmettä pöydällä oikein on...Hmmmm....aika hauskaa! Nyt mä oikein innostun....

Mitenkäs punainen turkkini sopii tähän keväiseen pupujussikankaaseen? Ei mielestäni niin mitenkään? Mutta hauskaa meillä oli. Hännät ristissä ja mittanauha mukana ompelutöissä! Isä näyttää miten otetaan rennosti, ja varmuuden vuoksi makaan tuon pupun päällä ettei se lähde karkuun!

Ompeluterveisin Leo.
Sura ja puput piilosilla.
Tässä näette valmiit verhot. Pitänee sanoa, että "pieni" mittavirhe tuli tuohon aluseen, mutta sitä korjaillaan myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti