Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

15. helmikuuta 2015

Eläinlääkäri - kaveri vai kamala tyyppi?

Rakas Pienokaiseni.

Sinä olet käynyt nyt kolme kertaa eläinlääkärissä tämän pienen elämäsi aikana.
Ensimmäisen kerran me kävimme siellä jo sinun ollessasi vasta parisen viikkoa vanha. Äitisi ei antanut sinun imeä nisää ja sinä olit kovin nälkäinen. Palvelijamme pelkäsi että "kuivut kasaan" ja alkoi itse sinua ruokkimaan. Ei, et juonut pullosta kuten moni muu, vaan ihan lääkeruiskulla Sinua syötettiin. Äidinmaidonvastikkeeksi sanovat tuota omistuisen hajuista vaaleaa nestettä jota jauheesta valmistetaan.

Sinä hurmasit heti kaikki eläinlääkärissä. Sinusta otettiin valokuvakin ja pyydettiin lupaa julkaista se facebookissa. Äitiäsi Lunaa tutkittiin tarkemmin, ja huomattiin että hänen nisänsä, sinun supertissisi oli yhdestä kohtaa ihan sininen ja mustelmalla, joten ei ihme että imettäminen ei onnistunut. Lisäksi sinulta rakas pienokaiseni löydettiin pienet naskalihampaat, jotka olivat jo puhjenneet! Vai lienevätkö ne olleet jo syntymästäsi saakka? Sinulle annettiin nesteytys varmuuden vuoksi. Olit oikein reipas pieni tytön alku.
Eläinlääkärille menossa.

Toisella kertaa sinä sait ensimmäisen rokotuksen. Eläinlääkäri oli sama tyyppi, joka näki sinut jo röntgenkuvassa ennen syntymääsi. Hän ei kyllä siitä kuvasta sinua tunnistanut :-) Kaikki asiat olivat kunnossa ja reippaasti sinä eläinlääkärillä käyttäydyit.

Kolmannen kerran eläinlääkärille menimme me yhdessä, aivan kuten isä ja tytär tekevät asioita yhdessä. Sinulla oli kovin turvallinen olo minun vieressäni boxissa, ja lääkäriä odotellessa kehräsit minun kyljessäni silmät sikkaralla. Sinun oli siinä turvallinen ja hyvä olla.

Minut otettiin ensimmäisenä käsittelyyn, eikä yhtään huvittanut näyttää sille eläinlääkärirouvalle hampaitani. Hän uhkasi jopa, että jos olisimme näyttelyyn menossa hän ei päästäisi meitä läpi, koska ei saanut kunnolla katsottua helmen valkoisia raateluhampaitani. Niinpä niin, olipa hän tosissaan. Minä en ollut....Kyllä hän ne hampaat sai katsottua, mutta minä vähän välttelin toimenpidettä...Sain rokotuksen ja kun kaikki oli ohi, ei minulla ollut kiire minnekään. Olisin kököttänyt siinä lääkärin pöydällä kaikessa rauhassa ja katsellut, mitä kaikkea mielenkiintoista siellä eläinlääkärin huoneessa oli. Minut piti oikein nostamalla siirtää omaan boksiin ja sitten tehtiin vaihto.

Sinä sait toisen rokotuksen, mikrosirun niskaasi jos vaikka katoat ja lisäksi tehtiin vielä terveystarkastus tulevaa vakuutusta varten. Pitäähän sinutkin vakuuttaa, jos vaikka jotain kamalaa tapahtuu! Nyt asiat ovat kuitenkin siinä mallissa, että saadaan vuosi olla ihan rauhassa jos kaikki menee hyvin. Onpa hienon värinen, sanoi eläintenhoitaja kun katsoi sinua.

Loppujen lopuksi se vakuutusyhtiökään ei sitten ollut kiinnostunut siitä rakas lapseni, että olet täysin terve. Mutta ainakin meillä on mustaa valkoisella.

Hoitopöydällä ihmettelyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti