Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

4. marraskuuta 2014

Meidän perheen horoskoopit

Rakas pienokaiseni. Kirjoitetaanpas sinun salaiseen päiväkirjaasi luku horoskooppimerkeistä, sillä palvelijamme on hieman astrologinen ihminen.

Sinä Sura olet horoskoopimerkiltäsi tuoksuvatukan haltija. Olet syntynyt lehtikimarakuussa 1.9-30.9 välisenä aikana. (mikä on lehtikimara?ootas hetki, iskä katsoo googlesta...)
Tuoksuvatukan haltijat käyvät mielellään juhlissa, vaikka ovatkin omasta mielestään ujoja. (päteekö tämä myös kissanäyttelyihin, sitä jäämme odottamaan?!)
Ne rakastavat herkkuja ja hattuja. (herkkuja ainakin, olethan isääsi tullut)
Pohjimmiltaan ne ovat hyvin asiallisia ja vastustavat kaikkea liian leikkimielistä, jota ne pitävät turhana. (ei pidä paikkaansa, vielä ainakin huumorinkukka kukkii ja pienet silmät tuikkivat leikkien...)
Ne ovat uskollisia ystäviä ja antavat apuaan kertomalla mieluusti, mitä ei pidä tai kannata tehdä.


 Onnenväri: tummansininen, kivi: ruusukvartsi ja eläinystävät siili ja helmipöllö. (kaikki pöllöt ovat jees, sanoo iskä)
***

Äitisi Luna on syreenipensaan haltija. Hän on syntynyt Tuulenkuiskekuussa 1-30.6. (onkohan portugalissa syreenipensaita?) Syreenipensaiden haltijoille ulkonäkö on tärkeä. (no sen olemme huomanneet...) Ne ovat kauneuden ystäviä, joten ne pyrkivät välittämään sitä myös itse olemuksellaan ja teoillaan.(tämä pätee myös kissanäyttelyissä...Luna välittää mielellään omaa kauneuttaan, vaikka kaikki skandinaavit eivät välttämättä ymmärrä hänen eksoottista kauneuttaan...) Ne saavat paljon aikaan, jos niihin luotetaan. (näin on, hän sai aikaan myös Sinut rakas lapseni, yhdessä minun kanssani...) Ne osaavat valmistaa herkullisia haltijaruokia. (ainakin hän osallistuu mielellään herkullisten haltijaruokien esivalmisteluihin...) Ne ovat mielellään johtajia, joten tasavertainen ystävyyssuhde vaatii aikaa kehittyäkseen.(tätä en ole vielä huomannutkaan tai sitten rouvani on niin fiksu että hän johtaa minua siten, että en ole sitä vielä itse hoksannut)


Onnenväri on violetti, onnenkivi ametisti ja eläinystävät satakieli ja koira. (koira?lukeeko tuossa koira? No satakieli on saletisti, yhden sellaisen hän toi  meille viime kesänä näytille)
***

Minä, isäsi Leo, olen tyrnipensaan haltija. (Olen tyrneä tyrni mutta en kuitenkaan Marja Tyrni.)Olen syntynyt pörheiden pajunkissojen kuussa 1-30.4. (Kaikki pörheät ovat syntyneet pörheässä kuussa) Me tyrnipensaiden haltijat olemme räiskähteleviä oman tiemme kulkijoita. (sehän on jo nähty!) Me kaipaamme vaihtelua sillä tasainen ja turvallinen elämä saa meidät pitkästymään. (totta joka sana. Jos on liian tasaista ja turvallista, järjestämme säpinää itse.) Me keräämme mielellämme tietoa eri asioista ja jaamme sitä muille.(nukun usein silmät auki tarkkaillen ympäristöäni. Ja kun lipaston laatikko kumajaa, kuulen sen vaikka unissani ja saavun paikalle juustonaksun maku huulillani) Me haluamme parantaa maailmaa ja ryhdymme siitä syystä mielellämme opettajiksi tai velhoiksi.(minä olen opettanut jo monta nuorta tyttöä ja vähän vanhempaakin mammaa, taidan olla aika velho)
Kuva: Tessa lv.

Onnenväri oranssi, onnenkivi tiikerinsilmä ja eläinystävät susi ja naurulokki. (hah hah, onko se räkättävä valkoinen lintu naurulokki? Olisin luullut sentään että joutsen? Mutta susihan on ilmiselvä. Olen joskus ollut kuin susi lammasten vaatteissa ja se onkin jo toinen tarina, se.)
***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti