Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

26. marraskuuta 2014

Lakota Legends- litter

Muutama päivä sitten minä täällä lauleskelin että "tulkaa kaikki nyt katsomaan, on poika syntynyt maailmaan, tulkaa katsomaan..."  No nyt saa tulla katsomaan!


Esittelen tässä nyt uusimmat lapsukaiseni, Lakota Legends- pentueen joka syntyi Hemingway- kissalaan Hyvinkäälle 2.11.2014.

Hyvinkäällä on kuulemma hyvä huomen. Se on ihmisen kokoinen, kotoisa kaupunki ruuhkattomalla metropolialueella. Hyvinkää kasvaa ja kehittyy kestävällä tavalla. Hyvinkäällä hektisyys ja hyvää tekevä hiljaisuus ovat harmoniassa. Vehreään maaperään on hyvä juurtua niin ihmisen kuin yrityksenkin ja miksei myös pienen kissanpennunkin. Näin luimme kaupungin kotisivuilta. Minä olen ollut Hyvinkäällä Rantasipi Sveitsissä. Meidän Luna oli toukokuun heltehillä Villatehtaalla näyttelyssä ja täältä voitte lukea reissun pääkohdat: Hyvinkään näyttely

Äitinä on upea SC Goodiva of El Dorado kutsumanimeltään Shakira. Me tapasimme toisemme jo Tallinnassa 2013, kun hän muutti turkoosein häkkiverhoin minun naapuriini. Hän teki heti minuun vaikutuksen isolla koollaan ja ah, niin arjalaisella olemuksellaan. Iso ja vaalee Itävallan tyttö. Silmätkin kuin smaragdit. Itävallasta ei tule näköjään mitään pientä; Shakira, Alpit ja Tonava. Siinähän sitä on. Niin, ja valmistuimme molemmat samana kesänä 2013 Supreme Championeiksi, joten tittelitkin meitä yhdistää <3 

 SC Goodiva of El Dorado


Mutta nyt kun olen nämä esitiedot teille selvittänyt, niin tässä tulevat lapsukaiset. (Kaikki kuvat ovat Hemingwayn kissalasta.) Ensimmäinen poikalapseni on syntynyt. Eikä ole mikään marjanpoimija, kuten ei vanhempansakaan. Ennustavat, että siitä tulee maailman vahvin nalle.

Hemingway's Chief Iron Tail
Poika isolla Peellä.
Minusta tuntuu vähän siltä, että jos joku kysyy millainen on maine coon, niin tässä tulee vastaus siihen! Poika on nimittäin iso jössikkä ja kädessäkin kuin tykinkuula verrattuna muihun. (Kyllä, hänen palvelijansa on käyttänyt nimenomaan juuri tätä kielikuvaa.) Väritykseltään tämä nallekarhu on ruskeatabby, eli juuri se perusperusperusväri, luonnonläheinen ja maastoutuva.

 ***

Hemingway's Cecilia Fire Thunder
Tyttö ihan liekeissä.

 

 Tämä tyttönen on perinyt eniten sitä kuuluista aatelista punaista. Hänellä on upea liekkiraita nenänpäästä päälaelle, selän ympärikin on punaista viirua, kuten myös hännänpäässä. Ettei vain isona eksyisi mihinkään hämäriin moottoripyöräpiireihin, koska liekit roihua nyt jo kuin hoodeekissalla konsanaan! Elkeetkin ovat kuulemma ihan kuin oikealla Diivalla!

***
Hemingway's Ola Mildred Rexroat
 Pieni mutta pippurinen.

 
Tämä pikkulintu muistuttaa eniten meidän Suraa, ainakin väritykseltään. Hän on vähän sirompaa kaliiperia kuin sisaruksensa, mutta oikein kovaääninen neito on kyseessä. Punaistakin on hieman turkkiin osunut, ja se on hyvä se.
***

Pentueen nimi on Lakota Legends. Nimi viittaa intiaaniheimoon. Kuuluisin lakota oli Istuva Härkä ja hän se vasta hurjan näköinen oli. Mutta siitä lisää seuraavalla kerralla! Tässä on vielä linkki Hemingway- kissalaan, jossa pennuilla on oma hieno sivusto. Lakota Legends

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti