Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

9. kesäkuuta 2014

Rantaleijona vauhdissa, mökillä osa 1.

Kurnauskis!

Minut vietiin viime viikonloppuna mökille. Meidän "omalle" mökille kuulemma. Hetken jo pelästyin että kissanäyttelyyn, mutta Luna taisi pelästyä sitä vielä enemmän. Olenhan kokenut matkaaja, niin minusta oli hauskaa vaihtaa välillä maisemaa...Ja varsinkin kun mökkimme on ns. oma niin sehän tarkoittaa sitä että ne rantakalliot ovat myös minun yksityisessä käytössäni.
Rantakalliot ovat isot ja tilavat ja täällä koen olevani rantaleijona. Palvelusväen grillatessa minusta oli hauskaa pitää heitä silmällä milloin miltäkin kalliolta ja milloin minkäkin männynkäppyrän takaa.

 Mökin pöydältä on tietysti mukavaa tiirailla merinäkymiä. Tässä kuvassa ilta jo saapuu ja minunkin on ihanaa oleskella tässä pienessä vintagemökissä jonka sisustuksesta löytyy yllättävän paljon punaista..Tämähän on siis ihan kuin minulle tehty :-)


Huomenta vaan sullekin! Kylläpä tässä nojatuolissa nukutti. Myös meri-ilmasto väsyttää yllättävän paljon. Tämän kuvan jälkeen menin syömään ja ruokailun päätteeksi upotin isot punaiset tassuni talousvesiämpäriin ja hörppäsin vähän vettä. Palvelijani heräsi veden loiskutukseen ja ajatteli että siinä meni kahvivedet...no, sehän ei ole mikään ongelma sillä kaivosta saa uutta raikasta vettä. Se pitää vain pumpata ensin.

Niin, ja minusta on hauskaa kun minulle laitetaan milloin mihinkin kupposeen vettä, niinkuin juotavaksi. Tietysti minä itse päätän mistä minä juon. Ja aina kun näen sopivan vesiämpärin juon jos siltä tuntuu...

Huomenta vaan sullekin! Luna heräsi ikkunan edestä, juuri tuon merimaiseman edestä omasta rakkaasta pedistään. Peti tuotiin ihan häntä varten tänne mökille tuomaan turvaa ja mukavuutta. Tosin meillä on täällä vuodevaatelaatikko joka on palvelijani mukaan aivan liian kiinalainen kapistus, mutta erityisesti Lunasta se on myös oikein hyvä nukkumapaikka. Olet läsnä mutta et ole läsnä. You know?! :-)

Tässä ollaankin sitten jo kotiinlähdössä. Tuo peittokin on tuulettumassa ja minusta on tietysti mukavaa seurata terassilta päivän tapahtumia. Lunakin tuli seuraksi. Seuraavana viikonloppuna tulemme kuulemma uudestaan.

Ihanaista aurinkoista viikkoa teille rakkaat lukijani!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti