Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

11. toukokuuta 2014

PIROK 9-10.5.2014/ Lunan näytelmät

PIROKin näyttelyssä ensimmäistä kertaa...majoituimme Scandic Rosendahliin ja vastaanotto hotelliin oli sydämellinen!
Tervetuloa, pikkukissa :-)

9.5.2014 Lauantai

Tunnelmia Pirkkahallista.
Luna osallistui ensimmäistä kertaa isojen tyttöjen, eli AVOIMEEN luokkaan. Hän oli luokkansa nuorin osallistuja ja arvatenkin myös sertikisaa oli...Lunalla oli vastassa kolme kaunista neitoa, ja hän sai tulokseksi EX 2. Tuomarina oli Linda Sviksa Latviasta. Hienoa pieni Luna!


Samana päivänä oli myös Suomen maine coon yhdistyksen erikoisnäyttely, joten paikalla oli 127 coonia! Erikoisnäyttelyn kunniaksi oli myös humoristiset kilpailuluokat:

1. veikein väritys
2. kuohkein kauluri
3. tiukin ilme
4. tuuheimmat tassutupsut
5. magein häkki mitä kissa toivoa saattaa

Luna osallistui veikein väritys- ja magein häkki- kisaan. Hih, siinä kävikin tällä kertaa niin, että Lunan häkki voitti verhoilukisan. Se olikin iloinen yllätys! :-)
Diplomi

Latvia oli puolestaan muutenkin päivän teema, sillä illalla Latvia voitti Suomen MM- jääkiekossa illalla. Ja Itävalta voitti euroviisut.
Iltakävelullä Näsijärven rannalla.
 11.5.2014 Sunnuntai, äitienpäivä.

Tänään maine coonit oli laitettu pitkälti samalla tuomarille, Elena Zagorskayalle. Ei toki kaikkia, mutta aika moni väriryhmä, kuten myös VIII- ryhmämme. Tänään vastassa oli kaksi muuta nuorta neitoa, ja Luna sai arvosteluksi jälleen EX 2. Sertikisan voittaja oli toki eri kuin eilen.

Eräs pieni leikkikissan omistaja leikitti Lunaa...Leikkikissallekin kuulemma askarrellaan moinen huiska.
Lunan näyttelyura avoimessa luokassa ei siis alkanut ruusuilla tanssien, vaikka ruusuja häkistä löytyikin... ;-)

T


4 kommenttia:

  1. Onnittelut sertistä, Excellenttiä tuli, vaikka kakkosella =)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut serteistä! Ja onnittelut häkkikisan voitosta! Onkin kaunis ja tyttömäinen häkki :) Osallistuin meidän coonitytön kanssa veikein väritys -kisaan, jossa voitto meni kilpparipojalle :) Meidän cooni oli myös molempina päivinä EX2, on kovin pieni likka kaikkiin jättiläisiin verrattuna. Kun osutaan samaan näyttelyyn, niin tulkaa moikkaamaan. Nyt kun Aamulehti paljasti nimenkin ;)

    VastaaPoista
  3. Hellou! Olipa pakko mennä kurkkimaan näyttelyluettelosta keitä te oikein ootte? :-) Eli ollaan oltu tosiaan samassa ringissä, veikeessä värityksessä :-D Nyt lähdetään Hyvinkäälle, entäs te? Pitänee tulla moikkaamaan.....Tosin me taidetaan jäädä ensi viikonlopun jälkeen tauolle.

    VastaaPoista