Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

11. maaliskuuta 2019

URKin kissanäyttely Siuntiossa 2-3.3.2019

Aloitimme näyttelykiertueen tänä vuonna Siuntiosta. Ilmassa oli suurta juhlan tuntua, kun pikku nassikat lähtivät ensimmäistä kertaa näyttelyyn. Valmistelut aloitettiin hyvissä ajoin. KonMarin ja nykyajan trendin myötä kierrätys on muotia, äläkä osta mitään, joten niinpä ajattelimme hiilijalanjälkeämme emmekä ostaneet yhtäkään metriä kangasta verhoihin. Perhekulttuuri kunniaan ja kodinomaiseen ajattelumallin mukaan sekä rapumaiseen tyyliin tytöt saivat majoittua Mamiensa verhoihin. Loretta näyttääkin ihan PikkuSuralta Puput Piilosilla kuosissaan. Oren taas puolestaan sai mennä vaaleena ja viileenä vaaleanpunertaviin verhoihin. Pikku- Ukot taas saavat kulkea Daddyn polkuja mustavalkoisissa verhoissaan. Ai, eksyinkö aiheesta...??? Siis takaisin näyttelyviikonloppuun...

Mukaan otimme naapurikaupungista Turusta Kidin,   ( Goodnight Moonin ) ja niin ryhmärämä oli kasassa valmiina koitokseen.

Lauantaina tuomarina oli kaikilla pennuilla Dietmar Sagurski.
Loretta oli ensimmäisenä areenalla. Dietmar tykästyi kovasti Lorettaan ja arvosteluksi tuli EX1 ja kutsu TP- valintaan. Sitten oli vuorossa Kidi, ja hän sai arvosteluksi EX1 mainioin arvosteluin. Heti perään oli Orenin esittäminen, ja sieltä tuli myös arvosteluksi EX1. Tuomari tykästyi kuitenkin enemmän siskoon kuin veljeen, ja niinpä Orenille tuli kutsu TP- valintaan. Värin paras meni kauniille nuorelle aikuiselle tytölle, joka oli myöhemmin näyttelyn BIS.

Pyhä kolminaisuus: Yksisarvinen, Pupu ja Kissa.

Haa, kellistin tämän Yksisarvisen, tuumii Loretta.


Moon eli Kidi.

Mamin sylissä on mukava kölliä.

Kidi majoittui isänsä verhoihin!

Voi pientä Kidiä!
Oren hengailee pikkukisun kanssa.

Oren on majoittunut puolestaan äitinsä verhoihin.

Oren.

Sunnuntaina joukkoomme iloiseen tuli Beatrix Kiddo "Leona" jonka tuomarina oli Fabio Brambilla. Leona esiintyi pennuista ensimmäisenä sunnuntaiaamuna mutta voi harmituksen harmitus....nyt ei kaikki ollutkaan kohdillaan. Leonalta löytyi vatsasta valkoista joten Fabio ei voinut arvostella häntä väriryhmässä kolme. Leona siirtyy siis väriryhmään neljä ja pettymys oli suuri. Tarkoituksena oli nimittäin saada EX1 tulos, jotta oltaisiin päästy SW- näyttelyyn. Sinne kun ei saa suoraan pystymetsästä osallistua. No, onni onnettomuudessa että tämä selkeä valkoinen laikku löytyi nyt heti eikä vasta joskus myöhemmin. Vaikeuksista voittoon, sanon minä. Kyllä se minunkin värini pentuna muuttui, mutta koska en vaihtanut väriryhmää niin asia ei ollut niin vakava. Tämä oli nyt sitten vaan vähän kalliimpi värin tarkastus ja tuleehan sitäpaitsi niitä uusia SW- näyttelyitä!

Beatrix Kiddo "Leona"

Kidillä, Loretalla ja Orenilla tuomarina oli Grazyna Laskowska- Malaga.
Goodnight Moon eli Kidi oli seiskaryhmästä ensimmäinen ja tuomari piti hänestä kovasti. Tulokseksi tuli EX1. Heti perään esiintyi Oren ja tuomari tykästyi häneen niin kovasti, että Orenin tulokseksi tuli EX1 BIV. Tämä kaikki tapahtui todella nopeasti, noin puolessa tunnissa, joten siinä meinasi tulla sihteerille kiire. Onneksi kaverit ja assarit auttoivat. Lisäksi minun pitää Pappana sanoa, että lisää treeniä tytöille. Kyllä oli sellaista rimpuilua TP- ringissä, - josta paneeliin lähti muuan rauhallinen norjalainen - että ihan kuin olisi villikissoja esitetellyt! Katsotaan miten tytöt edistyvät kun Pappa näyttää mallia.

Nyt jänskättää! Kuva: Pauli Araneva.

Lorettaa selvästi v****ttaa. Kuva: Pauli Araneva.
Ruusuke.

Ruusuke.

Ruusuke.

Näyttely oli kaiken kaikkiaan onnistunut, onnea kaikille nassikoille!


Toivottaa Leo- Pappa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti