Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

6. maaliskuuta 2017

Cat Show in Askola 4-5.3.2017

Lauantai 4.3.2017

Hulluuden valtatie kutsuu - kuten Haloo Helsinki laulaa - sillä meidän perheessä kello soi 3.15 lauantaiaamuna. Ei siinä muuta tehty kuin kahvia juotu, katsottu että tavarat ovat suht koht kunnossa ja sitten vaan valtatielle. Hermann oli menossa nääs kissanäyttelyyn Askolaan.

(Minä sain jäädä kukkaseeni makaamaan, sillä minulle oli tilattu hoitaja. Katsoin kuitenkin tarkkaan että vävykokelas pääsee näpsäkästi matkaan, menin takaisin kukkaseeni ja käänsin kylkeä. Seuraavaksi odotan torkkuen kun ovi rasahtaa ja hoitajani astuu sisään. Hän ruokkii minut ja leikittää minut ja siivoaa sotkuni...joskus ennenvanhaan hän jopa kylvetti minut, joten minä tunnen Hänet....)

Askolahan on pieni kunta tuolla jossakin. Muistamme jo viime vuodesta, että se on keskellä ei mitään, ja yöpyminen tapahtuu Järvenpäässä, sillä kuulumme Scandic- kerhoon.

Eläinlääkärintarkastukset tuntuvat sujuvan nykyisin todella jouhevasti. Niin tapahtui nytkin. Tuota pikaa he olivat häkeillä ja sitten alkoikin sisustus.

Lauantain tuomarina Hermannilla oli Fraga y Guzma´n Gerardo. Tämä pieni harmaapartainen mies tuli Espanjasta asti tänne kylmään ja talviseen Askolaan arvostelemaan suomalaisia kissoja! Hienoa!
Hermann ei kuitenkaan ollut IHAN hänen makuunsa, mutta serti tuli että napsahti ja niin Hermann valmistui Championiksi. Hienoa Hermann! Nyt meidän perheessä jokaisella on - toistaiseksi- titteli!

Hermann rentoutuu hotellissa rankan näyttelypäivän päätteeksi.
Champion- ruusuke a la URK.

***
Sunnuntai 5.3.2017

Sunnuntain tuomari oli Brambilla Fabio. Hän tulee Italiasta. Hermann sai paljon kehuja ja käyttäytyi kauniisti. Arvosteluksi näpsähti EX 1 CACIB joten Hermann sai ensimmäisen sertinsä luokassa 7. Hienoa Hermann! Värin parhaan tittelin voitti todella lupaava pieni pentu Espanjasta ja hän oli myöhemmin myös Best In Show. Onnea hänelle! Tuomarin parhaan tittelin voitti melkein kaiken nähnyt ja kokenut valkoinen komea norjalainen.

Hermannille ostettiin Potkutin. Tämä ihana limen vihreä potkutin sisältää lampaanvillaa ja valeriaa. Krooh pyyh....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti