Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

16. heinäkuuta 2016

NL*Macawi Mosi Double E`s Xahir

Tere tere!

Ette ikinä usko mitä! Meillä on täällä Vauva kotona! Aluksi luulin, että Lunan poika Bill Winter on muuttanut takaisin, mutta sittenhän mä huomasin että ei siinä valkoista olekaan. Eli siis täällä meidän kanssamme asuu Hermann, jonka hienon nimen löydät tuolta otsikosta!

Hermann loikoilee mielellään ompelupöydän päällä, tv:n edessä, missä onkin ihan Hermannin mentävä tila.

Hän on kuulemma Lentävä Hollantilainen, koska hän saapui lentokoneella Hollannista tänne Suomeen. Palvelusväki kävi hänet itse hakemassa ja hauskaakin kuulemma oli. Minulla on täällä ollut oma hoitaja kotosalla, joten olen pitänyt rantakuntoani yllä.

Mitenkäs tuollainen Hollantilainen sitten tänne Suomeen sopeutuu? Veikkaisin kuule, että ei mitään ongelmaa. Hollantilaiset ovat yhtä vaatimattomia kuin suomalaisetkin. Kieli nyt kuulostaa erilaiselta, mutta äkkikös tähän suomiaksenttiin tottuu. Hollanti on yhtä vihreä kuin Suomikin ja siellä tuulee aina. Tuulimyllyt, tiedätkös? Niitä Hollannissa riittää!

Saattaa olla että kerron Hollannista vielä myöhemmin lisää, mutta nyt Hermanniin.

Eli tämmöinen poika meille tuli ja hän on väritykseltään hopeatabby!


Hermann poseeraa kotonaan Hollannissa. Kohta lähdön hetki koittaa kohti Suomea! 
Hermann vanhan kotinsa puutarhassa, in Hollanti.
Ja sitten lähtö kohti Suomea! Hermann on viisas kissa, hän ymmärsi heti mistä on kysymys, kun kantolaukku tuotiin esiin....
Tämmöistä tänään!

T: Leo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti