Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

13. marraskuuta 2015

Lakota Legends- litter vuoden vanha!

Terve toverit!

Kyllä taas tuntuu, että omassa elämässäni ei tapahtu mitään jännittävää. Siispä minä elän lasteni kautta. Eikös se vähän niinkuin kuulu niin? No, joka tapauksessa silmiini osui hienoja valokuvia upeasta Lakota Legends- pentueesta, sillä sakkihan täytti 2.11.2015 vuoden. Myöhästyneet onnittelut kaikille heille! Tässä vielä pieni esittely pentueestani.

Katsotaanpas, tuliko heistä muurareita, taksikuskeja, suutareita? Yksinhuoltajaäitejä vai autokauppiaita? Heistä tuli lääkäreitä, virkamiehiä, vääpeleitä...

No ainakin yksi vääpeli on ihan selvästi joukossa; nimittäin tämä "Chiiffi". Virallisesti hän on 

"Vääpeli" Hemingway's Chief Iron Tail.

Näin hieno mies on tästä ruskeatabbypojastani tullut!!! Hän on oikea vääpeli. Kuva: Hanna Savioja.
On kyllä pojassa kokoa ja näköä. Hännän hän on ainakin perinyt äidiltään, sillä sehän on niin pitkä että ei mahdu edes valokuvaan. Komias poika, ei voi iskä muuta sanoa. 

Seuraavaksi on vuorossa kilpparityttöjen kauneutta! 
Hemingway's Ola Mildred Rexroat sai kutsumanimekseen Bella. Pienenä hän oli pieni mutta pippurinen, mutta enää hän ei ole pientä nähnytkään :-) Neiti on sekä iso, että pirun kaunis. Voi että! Iskähän menee täällä ihan sanattomaksi.

Pentueen toinen nuori neiti. "Ola" eli Bella ihan kotioloissa. Kaunis on hänkin kuin mikä!!! Kuva: Toni Laine.

Liekkinaama, Cecilia- tyttönen. Kuva: Virve Hintikka.
Viimeisenä täällä Hemingway's Cecilia Fire Thunder " Tyttö ihan liekeissä." Taitaa olla toinen tassukin hänelle ihan liekeissä :-D Ja toinen tassu kääppii kameraa. Niinpä niin. Iskän soma murunen!

Onnea onnea onnea vielä kerran iskän pienille Lakota Legendsille!!!

Toivoopi Isä Leo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti