Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

10. elokuuta 2013

Matkalla Supreme Championiksi/ Kirkkonummi 7.10.2012

Edellisestämme kissanäyttelystämme oli jo aikaa 7 kuukautta, sillä Leolla oli tähän mennessä tullut Turun näyttelyn jälkeen peräti neljä absenttia. Mutkia tuli matkaan, ehkä vähän liikaakin, mutta en halunnut luovuttaa, vaan ei muuta kuin näytille vaan.

Matkasimme Kirkkonummelle sunnuntaina yhden päivän näyttelyyn.

Tuomarina oli italiatar Hana Klein Gasbarri.

 Tuomarilla oli tapana, että hän halusi kaikki saman väriryhmän kissat häkkeihin, josta hän itse sitten nosti niitä pöydälle ja arvosteli. No kyllä vähän jännitti kun Leo oli tosiaan känkkis, että miten kaikki mahtaakaan sujua, mutta onneksi poika saatiin arvosteltua ja kehujakin tuli. Ainoastaan tuo käytös, tuo käytös...Loppupeleissä Leolla olisi ollut mahdollisuus vaikka TP- valinnoissa edetä, mutta eihän tuollaista kiukkukallea voinut paneeliin päästää. Niinpä tulokseksi tuli EX 1 CAGCIB ja olimme tästä kovin iloisia.

Uh huh...too food...

TP- valinnoissa oli monen monta urosta ringissä ja siitä johtuen tietysti valitseminenkin kesti. Muistan miten pidin Leoa hikikarpalot otsalla ja kun käänsin häntä vähäsen, kuului vaan tuff tuff ja sihinää ja kun käänsin toiseen suuntaan kuului vaan tuff tuff ja sihinää. Kolleja kun oli joka puolella :-) Yleisöstäkin joku jo hiukkasi että "Paljonko hei se painaa???" Hänkin ilmeisesti huomasi tukalan tilanteeni.


Ai miten niin, minä muka pahalla päällä? Älä silti ala hei MULLE...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti