Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

10. elokuuta 2013

Matkalla Supreme Championiksi/ Seinäjoki 10-11.11.2012.

Nälkä kasvaa syödessä, niinkuin sanotaan. Syksyn tullen olin taas innostunut kissanäyttelyistä ja tavoitteenani oli saavuttaa Leolle GIC- titteli. Matkasimme Seinäjoelle; Leon näyttelyurahan alkoi sieltä vuonna 2010 joten lämpimät muistot liittyvät siihen paikkaan.

Olin ottanut töistä vapaata, sillä majoitumme Hotelli Sorsanpesään jo perjantaina, joten olimme ajoissa sitten sillä puolen Suomea lauantaiaamuna.
Hotelli Sorsanpesä


LAUANTAINA 10.11.2012



Apua papua, hevosia!!! Ei kai ne vaan TÄNNE pääse????

Tuomarina oli Satu Hämäläinen. Ja Leo pelkäsi hevosia. Ne ovat ensimmäiset asiat jotka päivästä muistuivat mieleen.


Arvosteluksi tuli EX 1 CAGCIB BIV
Lisäksi Leo oli yleisön suosikkikissa, mikä selvisi vasta seuraavana aamuna.


SUNNUNTAI 11.11.2012.

Aamu alkoi varsin mukavissa merkeissä, sillä ensimmäiseksi ennen näyttelyn alkua Leo kuulutettiin paneelipaikalle. Hänet oli valittu eilen äänestyksellä yleisön suosikkikissaksi, mutta järjestäjät olivat jotenkin kämmänneet asian paneelin tuoksinassa. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Leo sai tästä hyvästä kauniin laminoidun kunniakirjan sekä Royal Caninin mainosseinäkellon. (vrt. Turku: pokaali, ruusuke ja rahanarvoisen Royal Caninin lahjakortti. Olimme tosi iloisia ja yllättyneistä tästä yleisön suosikki- tittelistä. Hienoa Leo!

Tänään tuomarina oli Veikko Saarela, jota olemme paljon näyttelyissä nähneet, mutta koskaan aikaisemmin hän ei ole aikaisemmin Leoa arvostellut.

Tuomari kutsui Leoa "SUPERTRIMMATUKSI" mikä tietysti tuntui kivalta. Niin ja turkinväristä hän oli myös sitä mieltä, että Leo olisi punainen eikä punatabby. Mainitsen nämä siksi, kun väristä on tosiaan käyty kädenvääntöä eri tuomareiden välillä...punatabby vai punainen...

Hevoset pelottivat edelleen, mutta Leo sai arvostelussa EX 1 CAGCIB GIC eli poika valmistui Grand International Championiksi.

Uunituore GIC Vuorensinen Baloo alias Leo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti