Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

16. elokuuta 2013

Matkalla Supreme Championiksi/ Helsinki 27-28.7.2013

Heinäkuun viimeiseen viikonloppuun valmistauduimme vähän pidemmän kaavan mukaan. Leolta puuttui enää YKSI sertifikaatti SC- tittelistä. Ja koska mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma, vähän ristiriitaisin tuntein suunnittelimme jotain pientä ekstraa. Se oli jo matkan varrella selvinnyt että eivät ne sertitkään puussa kasva, mutta jos kaikki sujuu paremmin kuin hyvin, niin on syytä todellakin juhlia! Toisaalta taas jos kaikki on viimeisen päälle suunniteltu ja hankittu, tuo se  huonoa onnea jne. Mutta pakkohan se on varautua. Ei Supremeksi valmistuta kuin kerran elämässä!

Hankin Leon näyttelyhäkin päälle pienen kukka-asetelman mahdollista valmistumista juhlistamaan. Lisäksi ostin vähän karkkeja, joita saattaisin sitten yleisölle ja muille näytteilleasettajille tarjota. Kasvattaja sanoi tuovansa shampanjat. Hmmm...mitäs vielä?! Ei kai mittää.

Kuten yleensä, Leon osuus alkoi pesusta. Tätä ennen hänet oli tietysti harjattu ja leikattu kynnet. Siitäpä olisikin ollut mukavaa saada teille videokuvaa ;-) Varsinkin kampausosiosta...

Vuorossa oli siis Mirrin pesu, ja näin reppanalta meidän punainen iso "too food" cooni näyttää läpimärkänä. (Ajan kuluessa on Leon Hovipesijäkaarti kutistunut yhteen ainoaan Hovipesijään.)



Meidän perheessä on vakiintunut sellainen työnjako, että minä pesen ja "isi föönaa." Mies miehelle, you know....





Matkalla Helsinkiin oli TOOOOSI kova ukkosmyrksy ja välttelimme vesiliirtoja parhaan taitomme mukaan. 




VALITSE SCANDIC! Näyttelyharrastuksen myötä olen liittynyt Scandic- kerhoon, niin on hotelliyöpyminen muka halvempaa. Tässä illansuussa turkki pöyheänä hotellihuoneessa kerätään voimia huomiseen koitokseen.


27.7.2013 LAUANTAI



Leon tuomarina oli Alessandro Di Chio. Tämä italialainen herrasmies ihastui Leoon ja jee, jee serti tuli. Elikäs Leo sai arvosteluksi EX 1 CACS ja valmistui Supreme Championiksi! Ah, onnea! Hieno päivä! Tai oikeastaan aamupäivä.


Tämän jälkeen oli vuorossa värin paras mittelö kaikkien leikkaamattomien MCO V väriryhmäläisten kanssa. Meitä vastassa oli kaksi hyvin korkeatasoista kilpparineitoa ja muistaakseni eräs naapurimaan punatabbypoika. Mutta.....Alessandro valitsi Leon! Näin ollen saimme myös BIV arvosanan.




Myöhemmin iltapäivällä oli tuomarin paras- nominoinnit. Täytyypä sanoa että Leolla oli hyvät mahdollisuudet edetä näyttelyurallaan. Meistä tuntui jo siltä, että kaikista uroksista Alessandro valitsisi Leon, mutta juuri HooHetkellä Leoa alkoi moinen touhu kypsyttämään ja hän alkoi napostelemaan esittäjän (eli mieheni) kättä. Ei ei ei, siitä tuomari ei pitänyt eikä siis päästänyt Leoa eteenpäin. Mies miehelle....you know...ei oikein toiminut tässä tilanteessa. Matkaan lähti muuan norjalainen. :-)




  
Loppuiltapäivä vietettiinkin sitten hörhötysten keskellä. Oli kukkaa ja karkkia ja korttia ja ruusuketta. Juhlakalu itse vähät välitti koko touhusta, mutta edusti sitten rutiinilla. Järjestävä yhdistys SUROK tarjosi valmistuneille SC- kissoille leimakortin yhteen heidän järjestämään näyttelyynsä, kissa- aiheisen pillerirasian ja ison ruusukkeen.


SUNNUNTAI 28.7.2013



Tuomarina oli meille entuudestaan tuttu Jörgen Billig ja hänellä oli tuomarioppilas. 
Mutta....Leo valmistui eilen joten hän sai Jörgeniltä ensimmäistä kertaa elämässään KM eli kunniamaininnan. 

Lisäksi hän pääsi suoraan tuomarin paras- valintoihin, jossa häntä vastassa oli yksi norjalainen naapurimaasta. Ja naapurista tuli päivän päätteeksi BIS- kissa ;-)

Arvostelussa...




 "Pakollinen" kuva KM- ruusukkeesta. Jahas, nyt se on sitten ohi. Mitäs sitten???


Kotona sentään odotti ihana ruusukimppu, sillä näinä aikoinan olin virallisesti taas vuoden vanhempi ja viisaampi....




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti