Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

10. elokuuta 2013

Matkalla Supreme Championiksi/ Turku 16-17.2.2011



TURKU 16.4 -17.4.2011



Lauantai 16.4.2011



Kevään edetessä osallistuimme taas Turun näyttelyyn. Ensimmäiseksi meillä oli vuorossa värintarkistus ja Leon värikoodi muuttui vähäsen mutta pysyttiin samassa väriryhmässä. Leo kun oli rekattu punaiseksi, niin nyt se sitten muuttui tuomarien päätöksestä punatabbyksi. Uusi EMS- koodi siis on MCO d 22. 

Lauantain tuomarina oli australialainen Lesley Morgan Blythe. Olin etukäteen jännittynyt näyttelyn kulusta, koska muistin hyvin Lahden tapahtumat. Kaiken huipuksi Leo sai slaagit ennen arvostelua häkissään, sihisi ja sähisi ja annoin sen siellä yksin rauhoittua. Mietin jopa abs- ilmoitusta. Vein Leon arvosteluun ja meitä vastaan tuli diskattu cooni. Se vasta ärhäkkä oli. Leo oli kuitenkin arvostelussa ihan ookoo ja kaikki meni hyvin. Arvostelupöytäkin oli taas auditoriossa, mikä oli enemmän mieleeni. Leo osallistui nyt ensimmäisen kerran avoimeen luokkaan ja hän sai ensimmäisen sertinsä ja oli EX1. Leo oli myös värin paras. Häntä vastassa oli sertikisassa kaksi muuta urosta. Olin tosi iloinen ja tuomari Lesleykin oli niin ihanan herttainen.


EX 1 CAC BIV


Näyttelypäivien välissä Leo rentoutui parvekkeella lokkeja katsellen. Voi vitsit mikä JUNNU!

Sunnuntai 17.4.2011



Sunnuntaina pääsimme Bjarne Wikströmin arvosteltavaksi. Leo oli varsin jännittynyt ja äänekästä sorttia, taisivat tytöt haista nenään, tuumi tuomari. Hänet pystyttiin kuitenkin arvostelemaan. Avoimesta luokasta tuli EX 1 ja toinen serti ja taas olivat samat punaiset pojat vastassa sertikisassa. ”Ylimääräisiä jalkoja mutta kilttiluonteinen” oli arvostelusetelin viimeinen lause. Se kiteyttää hyvin Leon näyttelymenttaliteetin. Pyhäpäivä sujui leppoisasti, kunnes meidän tuurillamme oli toinen ns. leikkiarvostelu edessä tuomarioppilaan toimesta. Se tuli meille yllättäen, eikä Leo tykännyt siitä ollenkaan. Pöytäarvostelu meni vielä ihan ookoo mutta sitten alkoi hulabaloo ja odotin sekunteja ringissä että saan laittaa sen takaisin boxiin. Leo ei pitänyt näistä toisista punaisista pojista enää ollenkaan ja sen kyllä huomasi.





Kevään näyttely oli kuitenkin eräänlainen etappi näyttelyurallamme. Mietin tosissaan, lopetanko koko näyttelytouhun tähän, koska Leo ei ole niin rauhallinen kuin muut kissat, se ei tykkää istuskella sylissä odottaen vuoroaan kuten muut kissat, eikä se tykkää olla näyttelyasennossa ringissä kuten muut kissat. Ja minäkin olen ensikertalainen ja siis varsin kokematon näissä piireissä. Lähdimme kesälomalle, sillä päätin että kesällä en mene yhteenkään kissanäyttelyyn eikä ajatus näyttelyttämisestä kesähelteellä tuntunut järin houkuttelevalta. Olin kuitenkin tosi iloinen että tutustuin moniin kissaihmisiin ja opin heiltä niin paljon uutta!

Viikonlopun tuomarimme Lesley ja Bjarne ( ja muutama muu ) loppupaneelissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti