Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

10. elokuuta 2013

Matkalla Supreme Championiksi/ Lahti 19-20.1.2013

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Lähdimme ukkojen kanssa Lahteen viikonlopuksi kissanäyttelyyn metsästämään edelleen sitä Supreme Champion- titteliä. Majoituimme Lahden Scandic- hotelliin.

Hotellissa kuin kotonaan.


Lauantaina 19.1.2013 tuomarina oli Anne Köhn ja meidän epäonneksemme tuomarioppilas. Tämä tarkoitti siis sitä, että tehtiin kaksinkertainen ja perusteellinen arvostelu. Ja se taas vaatii Leolta hyviöä hermoja kun pöydällä tehdään kaksinkertainen katselmus. Leo oli kuitenkin ihanan rauhallinen ja hyvin käyttäytyvä koko sen 20- 25 minuuttia mitä arvostelu kesti. Mutta se ei riittänyt. Leo sai ensimmäistä kertaa arvostelussa EX 1 no cert. Eli sitä kaivattua sertiä ei herunut.

Olin tästä tietenkin hyvin pettynyt, ja istuskelin häkin edessä pää melkein polvissa ihan maani myyneenä. Kunnes kuulin selkäni takaa noin 10- vuotiaan tytön äänen: SAANKO MÄ OTTAA TÄSTÄ KUVAN? TÄÄ ON KAIKKEIN IHANIN KISSA TÄÄLLÄ. Mikä pieni enkeli se siinä oli? Tietenkin annoin hänen ottaa valokuvan ja muistin taas kerran että miksi täällä näyttelyissä oikein oltiin. Jotta osaa arvostaa menestystä, täytyy välillä tulla pettymyksiäkin. Ja niin vietimme muuten vain kissamaisen päivän Lahdessa. Otin Leolle myös sen EX 1 no cert. "kirjanmerkin" muistoksi tästäkin.

Sunnuntaina 20.1.2013 tuomarina oli Yan Roca Folch. Olin niin taikauskoinen ja eilisestä vielä hämilläni että sain ylipuhuttua rakkaan mieheni esittämään Leon. Mies miehelle- you know :-)


"Very strong big boy and good chest like the owner."
Näillä sanoilla tuomari aloitti arvostelunsa ja hänellä oli muutenkin pilkettä silmäkulmassa ja huumoria ilmassa. No, suureksi iloksemme Leo sai arvostelussa EX 1 CACS ja muutenkin pojilla (kaikilla kolmella) synkkasi tooooosi hyvin. :-) Viikonloppumme sai siis onnellisen lopun.

EX 1 CACS - JEE!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti