Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

1. helmikuuta 2015

Tiikerin pentuja!

Hilpeää Helmikuuta Sinulle!

Uusi kuukausi on alkamassa ja sen kunniaksi esittelen tässä nuorimmat lapseni, jotka ovat syntyneet Tigerworld- kissalaan 29.12.2014. Isä on täällä kotona ylpeänä! Tigerworld kissala sijaitsee Porin Noormarkussa ja se onkin palvelusväelleni tuttua seutua. Hänen esi- isänsä ovat sieltä päin Suomea kotoisin, mutta en nyt julkaise tässä hänen vaatimatonta sukutauluaan.

Porista tuleekin mieleeni Kirjurinluoto ja Jazzit, Ässät sekä Yö- yhtye. Niin ja Neumann on kotoisin Porista. Noormarkussa on taas aivan upea Noormakun Ruukki, Ahlströmin alueenakin tunnettu, josta voit lukea lisää täältä:
Ruukki

Mutta nyt kissoihin. Lasten äiti on erittäin hurmaava ja tyypikäs Lady Karo, IC HoneyCoon´s Kiss ´N´ Run. Hänellä on oikein kansainvälinen titteli, eikä suotta. Tämä Lady on sekä kaunis että kiltti ja myös värinä minulle aivan uusi kokemus, sininen neito jossa vähän valkoista. Ja katsokaa hänen näyttelytuloksiaan:

17x EX1
5x NOM 
1x BIS
4x BIV

uusi_kuva2.jpg
IC HoneyCoon´s Kiss ´N´ Run aka Karo. Kuva: Tessa lv.

Ja tiedättekös, miten hän minut löysi? Silloin kun Rakas lapseni Sura syntyi, tuli kaiken kokenut Merja Honeycoon- kissalasta meitä kaikkia katsomaan ja tietysti tarkastamaan että Sura jä äiti Luna voivat hyvin. Minä tietysti olin eteisessä ottamassa häntä vastaan, ja miten kävikään? Hän taisi vähän hurmaantua minuun sillä muutaman viikon kuluttua olikin jo juttua, että minulle olisi katsottuna kaunis neiti :-D Vaikka yleensä sanotaan että minnekään et pääse, mitään et saa, kukaan ei tule sua kotoa hakemaan. Mutta minut tultiin ja minä sain!!! :-) Ja olen tästä ikuisesti kiitollinen, sekä Karon pentujen puolesta että myös siitä, että samalla varmistimme että ekakertalainen Luna ja Sura voivat hyvin. Kiitos siis Merjalle vielä kerran. Tästä tulikin mieleeni että tämä upea Karo on yhteisomistuksessa Honeycoon- kissalan kanssa. Hänellä on sitten niinkuin kaksinkertainen palvelusväki. Tavallaan.

Muistattekos, kun joskus täällä lauleskelin, että herrasmiehet tekevät vain tyttöjä? Nyt on käynyt päinvastoin. Minulle syntyi siis viime vuoden lopussa yksi tyttö ja neljä komeaa poikaa. Ja ta daaaaa....Tässä he ovat:

Tigerworld From The Top  "Nebel" 
pics_nebel.jpg
Tämä poikalapsi on alustavasti varattu ja on väriltään sinivalkea. 
***

Tigerworld King Of Dreams  "Kingi"
 pics_kingi.jpg
Tämä mustavalkea poika on alustavasti varattu ja väriltään hän on mustavalkea. Valkoista on kyllä niin vähän, että sitä saakin silmät tarkkana tutkailla.
***

Tigerworld Read My Name  "Nestori"
 pics_nestori.jpg
Nestori on kokonaan sininen uros, ja hänelle onkin jo löytynyt uusi koti.
***

Tigerworld Nature Boy "Carlos"
 pics_carlos.jpg
Tämä kaunis Carlos, mustavalkea poikalapsi on vielä sitä omaa kotiaan vailla.
***

Tigerworld Nice `N` Easy  "Nita"
 pics_nita.jpg
Ja viimeisenä, muttei vähäisempänä, pentueen ainoa prinsessa joka on väritykseltään kilpikonna. 
***
Kuvat ovat lainattu Tigerworldin kissalasta. Täältä voit lukea lisää tästä satakuntalaisesta catterysta: Tigerworld

Pentueen nimet viittavaat musiikkiin ja tarkemmin vielä erilaisiin kappaleisiin. Musikaalista sakkia siis! Ja tiedättekös, mikä asia selvisi näiden pentujen myötä? Minä, pentujen isä olen oikeasti kuvioton väriltäni eli MCO d, vaikka värintarkastuksessa aikoinaan minut muutettiin punatabbyksi eli MCO d 22. Tämä pieni musikaalinen porukka on nyt niin kuviotonta, niin kuviotonta :-)

Toivonkin kaikkea hyvää näille mussukoille, ja ehkäpä kevään tullessa palvelijani lähtee vielä sukuloimaan satakuntaan ja samalla katsomaan näitä suloisuuksia. Minäkin voisin oikeastaan lähteä, onhan siellä minulla kokonainen perhe. :-)

 

2 kommenttia:

 1. Terve Leo!

  Kävin tänään näitä lapsosia (taas) katsomassa. Huh, kovin on villiä porukkaa, en hetkeen ole näin villejä coonilapsia nähnytkään.. Mutta niin hellyyttäviä sydämenvaltaajia että mie ihan pakahduin (taas)... Ja arvaa, King of Dream aka Jack muuttaakin sitten meille aikanaan, Frans- coonin seuraksi. Että mahdollisesti tulevaisuudessa näyttelyissä nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta pauliina! Onnea uudesta pennusta! Voi olla kuule, että ovat tulleet isäänsä, minä olen pienenä ollut melkoisen rasavilli tapaus. Jack onkin komea pojan alku. Ihmettelenkin täällä mielessäni, miten olen voinut periyttää jotakin niin mustaa ja kaunista :-) Mutta todella hienoa jos aiot viedä poikaa näyttelyyn! Minä en valitettavasti areenalla juurikaan esiinny, mutta muita perheenjäseniä voi paikalla olla. Ainakin tämä Jackin siskopuoli Sura. Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista