Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

25. tammikuuta 2015

Sura Lahdessa

Talvinen Lahti 24-25.1.2015

Lähdimme perjantaina ajelemaan kohti Lahtea tuulessa ja tuiskussa. Luna lähti hotelliin mukaan sinua henkisesti tukemaan, ettet ihan yksin heti joudu suureen kylmään näyttelymaailmaan! Minä, sinun iso punainen isäsi, jäin kotimieheksi katsomaan että täällä kaikki on kunnossa. Me kyllä sitä täällä koko perheen voimin mietimme, kumpi meistä vanhemmista sinulle kaveriksi lähtee, mutta kun pakkaaminen perjantaina alkoi, minä osasin ennakoida tilanteet ja katosin sängyn alle piiloon. Tästä palvelusväkemme päätteli, että se on äidin tehtävä viedä lasta maailmalle.

Salosta eteenpäin satoi lunta ja mitä lähemmäs Lahtea ajoitte, sitä sakeampaa pysy oli. Apua! Onneksi pääsitte turvallisesti perille ja sinä matkustit oikein reippaasti, vailla huolen häivää...olethan isääsi tullut. Äitisi kanssa olikin toisin. Hän oksensi hotellin parkkipaikalla. Voi rähmä.

Luna kotiutumassa Lahden hotelliin. Lahtihan on hiihtokaupunki, kuten taulusta huomaatte. Muuten sisustus oli melko yksinkertainen, ehkä suorastaan jopa DDR:mäinen...




24.1.2015 LAUANTAI


Aamu valkeni Lahdessa talvisena, mutta onneksi ei niin kylmänä. Menimme ajoissa eläinlääkärintarkastukseen, ja eläinlääkäri kehui sinua ja sinun väritystäsi. Ihana, ihana, ihanahan sinä olet. SUROKille iso kiitos loistavasta järjestelystä, kaikki sujui kuin rasvattu ja olimme jo hetkessä omalla häkkipaikallamme.

Mutta kukas se siellä sinua odotti? Kaunis Magnificat Red Velvet, siskopuolesi. Ja arvaattekin varmaan, että olette samassa luokassa ja toisianne "vastaan."

Magnificat Red Velvet aka Neea.


Sinun elämäsi ensimmäisenä näyttelypäivänä tuomarinasi oli Marjatta Koskenkangas. (Hän oli myös äidilläsi elämänsä ensimmäisen kerran.) Marjatta kehui sinua kovasti, vaikka olitkin vain neljä päivää yli pentuluokkarajan :-) Maasta se pienikin ponnistaa.



Ja niinhän siinä sitten kävi, että sinä sait elämäsi ensimmäisen EX 1 arvostelun! Olimme todella iloisia ja tyytyväisiä tästä! Isosiskopuolesi Neea sai arvostelussa EX 2. Mutta minä olen kyllä isänä sitä mieltä, että olisittepa te rakkaat tyttäreni sijoittuneet miten päin vain, kaikki olisi ollut kotiinpäin. Värin paras oli upea kilppari jo aikuinen neiti.

Illalla sitten hotellihuoneessa sinä olit väsynyt päivän koitoksista. Nukuit kuin tukki ja äitisi Luna taas kaipasi seuraa, sillä hänhän oli torkkunut yksin huoneessaan koko päivän. Hän herätti sinut sikeästä unesta ja mitä sinä tyttöseni teit? Etsit tittiä!!!





Äitisi Luna oli kyllä sitä mieltä, että nyt olet jo niin iso tyttö, käyt näyttelyssä ja kaikkea, että Supertitti saa nyt jäädä historiaan...Nyt sitä ei enää saa, mutta sinut saatiin sentään hereille.

Hmmmph...no ei sitten. Mitäs minut sitten herätit? Tuumii Sura.


Samaan aikaan meillä kotona:

Rakas naapurini nakitettiin minua hoitamaan. No eihän minusta niin vaivaa ole, eikä oikeastaan hoitamistakaan, mutta seuraa minä olisin kyllä kaivannut. Kuulen jo kaukaa, miten avainpesässä alkaa rapisemaan ja sillä silmäyksellä minä hyppää retrolipaston päälle odottamaan kuka matalaan majaani astelee? Naapurimmehan se siinä veljensä viisivuotiaan pojan kanssa. He leikittivät minua ja minulla oli kovasti asiaa...kurnuttelin autuaasti koska olin niin iloinen kun sain seuraa! Mutta kohtuus kaikessa, niin tämän narun perässä juoksemisenkin kanssa. Lopulta makailin pöydän alla, ja tarkkailin, kuinka kauan tämä parivaljakko mökissäni majailee? He ymmärsivät yskän ja jättivät minut taas torkuille. Tämä pieni poika oli ihmetellyt, miksi nimeni ei ole Ruu?! Koska juttelin hänelle koko ajan että ruu, ruu, ruu, ruu....Tämä pieni poika taisi ymmärtää kissojen kieltä ;-)






25.1.2015 SUNNUNTAI

Toisena päivänä on aina mukava mennä näyttelyyn, kun häkkiverhot ovat jo valmiina ja eläinlääkärintarkastuksessakin on jo käyty! Kaikki sujuu vielä jouhevammin. Onneksi sentään huomasimme ajoissa, että sinut oli merkitty aluksi ABSiksi tänään, joten palvelijamme kiiruhti korjaamaan tilanteen. Sattuuhan näitä. Niinpä sinä kilpailit tänään numerolla 76, eikä muita tyttöpentuja ollutkaan samassa luokassa. Muuan iso, upea, punainen Tuure kylläkin, joka oli sinua melkein 3 kk:tta vanhempi, ruotsalainen, ja poika.

Sunnuntaina tuomarinasi oli ranskalainen Yan Roca Folch. Sait arvostelussa EX 1. Olimme todella iloisia tästä tuloksesta, vaikkakaan laatuarvostelu ei luvannutkaan niin paljon hyvää kuin eilinen. Kauneushan on katsojan silmässä, niin tässäkin lajissa!



Tässä MCO V ryhmän kaksi ainoaa pentua ja kaksi "ääripäätä." Vasemmalla iso punainen Tuure, viittä vaille nuori ja oikealla Sura, viittä yli pentuluokkaikärajan.

Tässä MCO V ryhmän värin paras- rinki. No värinparas oli punainen ruotsalainen pentu, Tuure! Hän lähti jatkoon!


Voi vitsit, onhan tämä EX 1 ruusuke ihan kiva. Nähtäväksi jää, minne sinua tyttöseni seuraavaksi viedään! :-)













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti