Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

4. syyskuuta 2016

Sastamala 3.9.2016

Huomenta!

Pitääkin nyt kertoa teille, miten meidän juniorin kävi elämänsä ensimmäisessä näyttelyssä. Sehän olikin aika hauska tapaus aloittaa kahden sertin näyttelystä. No eihän pennuille sertejä jaella, mutta Hermanni sai nyt kaksi eri arvostelua. Jes! ( Ja se meidän Sura...kröhöm. Jäi sitten kotiin. )

Sastamalaan on ilo lähteä ajelemaan, kun matka ei ole turkasen pitkä (meiltä 118km kertoo google maps).  Hermann on jo kokenut autoilija lentokoneilijan lisäksi, sillä hänhän on käynyt säännöllisesti kesämökillämme tutustumassa Suomen kesään. Matka meni siis paremmin kuin hyvin.

Passista löytyi rokotukset ja kaikki tarvittavat merkinnät ja ei sitten muuta kuin häkkiä sisustamaan. Tämä olikin jo ensimmäinen jännittävä osuus nähdä, miten Hermannin verhot skulaavat. Ja hyvinhän ne skulasi. Ja ei sitten muuta kuin totuttelemaan häkissä oloon.

Takanaapurissa huusi kovaa joku pieni pentu, mutta Hermann ei moisesta välittänyt. Hän sai mitä parhainta häkkinaapuriseuraa, nimittäin poikani Nestorin joka osaa olla häkissä ison miehen elkein ja toiselle puolelle tuli tumma ja salaperäinen Tauno.

Nestorilla on kokoa ja näköä.

Nestorin selfie. Lähetetään myöhemmin SOME- maailmaan. (Hän ei kerää Pokemoneja, sen huomaa jo katseesta...)
Sitten odotellaan. Ja odotellaan. Näyttely alkoi "punaisella" näyttelyllä ja Hermannia ennen oli 21 kissaa. Musta näyttely = toinen näyttö ja siinä Hermannia ennen oli 32 kissaa. Joten me odottelimme.

Red Show: Hermannin tuomarina oli Jurgita Gustaitiene. Huh huijaa, eihän meidän Hermanni ollut suinkaan ainoa pentu siellä! Pentuluokassa oli yhteensä 7 pentua ja siitä kun vähennettiin poissaolijat, oli Hermannin lisäksi samassa luokassa 3 poikaa ja 1 tyttö. Tytöt ja pojat eivät kisaa ekseleistä vastakkain, joten Hermanni joutuikin heti tulikokeeseen eikä kerennyt kilauttamaan edes kaverille Hollantiin.

Hermann tuomarin pöydällä arvostelussa, ensimmäistä kertaa elämässään!


Tässä Hermann harjoittelee venyttelyä ja katselee samalla ihmeissään kissanäyttelymeininkiä.

Tämän näköiset kaverit olivat vastassa. Oikeanpuoleinen Jax Teller voitti (tämä on siis kissan nimi) EXCELLENT- kilpailun.

Kilpailu oli kovaa ja kuten tuolla edellä jo kerroin, Hermann sai arvosteluksi EX 2 / neljästä. Hermannin laatuarvostelu oli todella hyvä joten hyvillä mielin jäimme odottamaan Mustan näyttelyn alkua.

Lisäksi tähän väliin lämpimät onnittelut Jax Tellerille, joka pääsi paneeliin saakka ja lopuksi hänet valittiin vielä yleisön suosikkikissaksi. Onnea Jax!

BLACK SHOW:

Hermannin väriryhmän näytöt ajoittuivat niin hauskasti, että kun Jurgitalta päästiin, niin Vera Vesileva oli jo aloittanut väriryhmän arvostelut. Mutta ei hätää, meitä kyllä riitti tuossa väriryhmässä (13 kissaa) joten kiirettä ei tullut. Nämä väriryhmät esitettiin oikeastaan ihan peräkkäin.

Melkein sama porukka oli yhes koos, mutta yksi pentu oli valinnut itselleen vain yhden näytön, joten Hermannin kanssa EX- kilpailussa oli 2 muuta poikaa. Melkein samat kaverit kuin tuolla ylempänä kuvassa. Lisäksi Hermann päätti käyttää viimeisen oljenkorren. Esittelijäksi valittiin se raavaampi osapuoli ja toinen palvelijoista keskittyi valokuvaamiseen ja toinen siis itse asiaan.
Kaunis pitkä häntä, sanoi Vera Vasileva.

Pitkä, lihaksikas vahva body, sanoi Vera Vasileva.
Isot korvat, hyvin asettuneet...vahva leuka sanoi Vera Vasileva.

Ja sitten kirjataan kaikki vielä ylös...
Ja niinhän siinä sitten kävi, että Hermann sai arvosteluksi EX1 kolmesta ja oli vieläpä värin paras. Nominoinnissa hän sijoittui puoliväliin ollen toinen kolmesta, sillä pieni suloinen norjalainen metsäkissa pääsi paneeliin. Paljon onnea hänelle!


Tässä vielä kotiinviemiset... EX 2, EX 1 BIV. Hienoa Hermanni! Varaisä onnittelee!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti