Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

30. toukokuuta 2019

Double Trouble näyttely Ylöjärvellä 26.5.2019

Voi vitsit miten mukavaa on, kun kissanäyttelyssä on kaksi päivää tiivistetty yhteen päivään. Sehän tarkoitti sitä, että tuona yhtenä päivänä on niin kiirettä ja tohinaa, että ei edes kuvia kerennyt ottamaan. Mutta kerrotaan nyt teille kaikille, miten meillä oikein meni. Ja skannataan kaikki mahdollinen, että on edes jotain kuvituskuvia....Hih.

Luettelo.

Kaikkein ihaninta tässä sunnuntaissa oli se, että Sohvi saapui pohjoisesta näyttelyyn ja taas saimme ihastella hänen kauneuttaan. Lisäksi myös Leona oli tulossa näyttelyyn uudessa väriryhmässään ja hienosti laitettuna. Saimme ihastella myös hänen kauneuttaan. Kolmanneksi Hermann osallistui elämänsä ensimmäistä kertaa siitosluokkaan, ja minä jos kuka tiedän, miten mukavaa on siitosluokkaan osallistua ja seurata jälkikasvun menestystä. Ja meidän tytöt oli tietysti mukana.

Koska näyttely oli niin ns. kahden sertin näyttely, oli näyttelyt jaettu ***RED*** näyttelyyn ja ***BLACK***näyttelyyn. Tässä ensimmäiseksi


***RED***

Sara Moroni arvosteli ensimmäiseksi meidän hopeat, eli Hermannin ja Orenin. Hän piti kovasti molemmista ja niinpä Hermann sai arvostelussa KM BIV ja tadaaaa!!! Hermann saa oikeuden käyttää DVM titteliä! On sitten muuten meidän kissalan ensimmäinen. (Minulla nuo BIVit jäi aikoinaan kahdeksaan...) Oren oli myös tuomarin mieleen, ja junnuluokan arvosteluksi tuli EX1 BIV.

Hermann odottaa leppoisasti häkissä omaa vuoroaan....
Loretta puolestaan kävi Åsa Carnbrandin arvostelussa ja hän sai hienosti EX1.

Sofiella oli Sarah Johnson, ja sieltä niin ikään napsahti EX1, ja Beatrix Kiddo oli Irene Eek Magnussonilla ja arvosteluksi tuli EX1 NOM! Kiddo eli Leona pääsi heti ekaa kertaa paneeliin, hienoa!

***BLACK***

Oren ja Hermann olivat Pereira Gerson Alvesin arvostelussa. Oren sai arvosteluksi EX1 BIV NOM ja huikeaa...Oren oli lopulta myös BIS! Eli siis kategoria kakkosen nuorten luokan paras pentu!!! Voi miten ihanaa ja onnellisia olimme tästä.
Orenin kutsukortti paneeliin.

Hermann sai arvosteluksi KM, ja tästä jälkikasvun huikeasta menestyksestä johtuen hän oli myös todella kovatasoisten siitosurosten (4) PARAS SIITOSUROS, joten Hermann oli BIS siitosurosluokassa! Ihan huippupäivä!

Hermannin siitosluokkatulokset.

Eikä tämä vielä tähän lopu. Leonan tuomarina oli Riikka Turpeinen ja Leonan arvosteluksi tuli EX1 NOM. Sisarukset olivat loppukilpailussa vastakkain. Hih, harmi kun sitä kuvaa ei kukaan kyennyt jännityksen lomasta ottamaan....

Sitten nämä meidän "ruskeat" eli Hristo Simeonovin arvostelussa oli sekä Loretta väriryhmässä V ja Sofie väriryhmässä III. Molemmat saivat arvosteluksi EX1 BIV. Upeaa!

Sovin näyttelysaalis Ylöjärveltä!


Tällaista suitsutusta tuo ***BLACK***näyttely oli....Ihan huikeaa!

Aina oppii jotakin uutta. Nimittäin 9 vuoden näyttelyharrastuksen jälkeen, ja kun tuosta ensimmäisesti näyttelystä tuli meidän poppoolle ruusukkeita miltei kassillinen, niin sihteeri päätti ottaa leimakortin. Nämä salaperäiset leimakortit ovat niitä, joiden avulla voi sitten JOSKUS maksaa yhden näyttelyn järjestävälle yhdistykselle. Meillä ensimmäinen yhdistys on PIROK. PIROKin näyttelyissä käymme aika usein.

Ruusukkeita:


 Leimakortti näyttää tältä:



Ja sitten vielä tätä BEST IN SHOW HUUMAA!!!




Kyllä Pappa on taas kerran niin ylpeä teistä kaikista. Upea saavutus, kertakaikkiaan!!!

PAPPA:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti