Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

26. joulukuuta 2016

Vuoden 2016 viimeinen näyttely Karkkilassa

Tervehdys!

Vuoden viimeiset näyttelyt on sitten takanapäin. Viikkoa ennen joulua oli Karkkilassa kaikkien kissaharrastajien kokoontumisajot ja siellä ratkottiin sitten viimeiseen henkäykseen asti kuka on kuka - vuoden 2016 kissapistelaskennan ollessa vielä käynnissä. No vitsi, vitsi...mutta hienoa että todella moni harrastelija oli päässyt paikan päälle jouluajasta huolimatta.

LAUANTAI

Högforsin ruukki oli meille tuttu paikka jo viime vuodesta. Mikään ei ole muuttunut. Herranjestas siellä oli KYLMÄ! Myöskin seudun majoitusmahdollisuudet eivät ole kummoiset, joten ajelin kotiin ja takaisin molempina päivinä ja siinä sivussa väistellä peuroja.

Historian havinaa ja hampaiden kalinaa.
Hermannilla oli sikäli historiallinen viikonloppu, että hän kisasi lauantaina viimeistä kertaa nuorten luokassa. Tuomarina oli Tellervo Kass, joka ihastui oitis Hermannin kilttiin luonteeseen ja hopeoituun turkkiin. Tulokseksi tuli EX 1. Värin paras meni vanhalle tutulle "veli venäläiselle" joka pääsikin BIV- ringin jälkeen vieläpä TP- ringin kautta paneeliin saakka! Mutta komea hän onkin.

Tässä VV on paneelissa:
Upea uros naapurimaasta!

Coonikauneutta.
Tuomarin paras- valinnassa Hermannia oli vastassa ennakkosuosikki- suorastaan voittamaton JW- siperiankissa - joka oli myös Turussa vastassa ja niin oli tänäänkin. Joten hän meni suoraan paneeliin ollen myös BIS molempina päivinä. Onnittelut hänelle!

Hermann ja EX 1 ruusuke ja pieni onnen maskotti.

SUNNUNTAI

Historiallinen viikonloppu historiallisessa ympäristössä. Tänään Hermann täytti 10 kuukautta ja hän osallistui ensimmäistä kertaa avoimeen luokkaan! Olimme pukeutuneet paksuihin villapaitoihin ja aamu sarasti myös Ruukissa. Aamukahvi tuoksui ja kävellessämme häkkirivejä pitkin huomasimme kilpakumppanimme naapurimaasta. Hän istui häkissään mitalit kaulassaan ja salamavalot välkkyivät. Olikohan hän juhlinut koko yön?

Hermann itse torkkuu mieluusti lämpimällä lampaantaljallaan.
Mutta asiaan. Tänään tuomarina oli Henry Hornell. Hermann sai arvosteluksi EX1 CAC ja olimme tähän todella tyytyväisiä. Värin paras oli sama Herra VV kuin eilen, mutta TP- ringissä uroksissa jatkoon meni eräs siperialainen kissa. Meidän kilpailumme oli ohi käytännössä siis noin klo 10.10 ja sitten keskityimme oheisohjelmaan.

Ensimmäinen serti! Voittaja itse ottaa rennosti.
Järjestävä kissayhdistys täytti tasavuosia, joten kaikille näytteilleasettajille oli tarjolla herkullista täytekaakkua ja kahvia. Nam nam! Tämän jälkeen palvelijamme innostui ostamaan joululahjoja kassillisen meidän perheelle...ja sitten vaan odoteltiin. Ja odoteltiin. Neljältä iltapäivällä paneeli oli ohi ja kotimatka saattoi alkaa. Väistelimme sujuvasti peuroja ja koimme ilmatieteellisesti koko Suomen talven loiston. Oli sumua, räntää, vettä, lunta ja räpäskää. Onneksi pääsimme ehjinä kotikaupunkiimme.

Kotimatkalla oli tunnelmaa.

Kiitos Karkkilla, kiitos Suomen Kissaliitto! Ensi vuonna uudet kujeet!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti