Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

11. heinäkuuta 2019

Ery- Sydin kissanäyttely Vermossa 8-9.6.2019

Ihan varmaan tämän vuoden KUUMIN kissanäyttely käytiin Vermossa kesäisenä kesäkuisena viikonloppuna. Hellettä nimittäin piisasi yllin kyllin.

8.6.2019 LAUANTAI

Tuomarina oli kaikilla kolmella kissalla Kristof Van Roy. Loretta aloitti esiintymisensä V ryhmässä ja sai arvosteluksi EX1 mainioin arvosteluin. Tämän jälkeen tuli Daddy Hermann joka sai niinikään KM ja lopuksi tuli meidän Oren, joka sai arvosteluksi EX1 BIV. Tuomarin paras- valinnoissa Oren tuli valituksi ja pääsi paneeliin...ja lopulta Oren oli näyttelyn paras pentu eli BEST IN SHOW! 7-10 kk ikäisissä kat.2 pennuissa!!!Voi että mikä ihana yllätys ja olimme kaikki tietysti onnesta soikeina.

Daddy Hermann vaunuissaan odottamassa omaa vuoroaan.

9.6.2019 SUNNUNTAI

Tänään tuomarina oli koko kaartilla Darina Tarabini. Lisäksi meillä oli sikäli jännittävä päivä, että olimme hakeneet joukkoomme iloiseen naapurikaupungista Goodnight Moonin eli Usvan, sillä Daddylle järjestettiin täksi päiväksi siitosluokka. Noh....Loretta aloitti jälleen esiintymisellään meidän porukan "näytöt" ja sai arvosteluksi EX1. Tämän jälkeen oli isä Hermann joka sai jälleen KM ja sitten tuli Usva ja heti sen jälkeen Oren.

Oren.


Oren. Kuva: Pauli Araneva.

Oren. Kuva: Pauli Araneva.

Usvan arvosteluksi tuli EX1 mitä mainioin arvosteluin ja Orenille napsahti EX1 ja BIV. Wautsi wau! TP- valinnoissa Oren sai jälleen kutsun paneeliin. Voi miten jännittävää!

Usva tuomarin tarkasteltavana.

Usva poseeraa!

(Paneelia odotellessa kävimme parkkipaikalla katselemassa kirpputorilöytöjä. Ei oikein löytöjä löytynyt, mutta oli varsin viihdyttävää kiertää muitakin kirppiksiä, kuin aina kotikonnuilla.)

Loretta. Kuva: Pauli Araneva.

Paneelissa Orenia oli vastassa juuri sunnuntaina 7 kk täyttänyt puolalainen tumma nuori mies. Tätä nuorta miestä kyllä jännitti sen verran että hän jopa luikkasi karkuun paneelipöydältä ja niinpä odottelimme että kilpakumppani saataisiin takaisin ruotuun. Oren odotteli sillä aikaa kiltisti pöydällä kun tämä tumma komistus järjesti assareille taukoliikuntaa. Mutta mutta...niin siinä vain lopulta kävi, että tällä kertaa BIS meni nuorelle tummalle miehen alulle. Toki olimme vähän pettyneitä, mutta tämmöistähän kissanäyttelyt ovat! Koskaan ei voi tietää miten onni kääntyy! Omalta tuomarilta kuitenkin tuli yksi ääni.
Oren paneelissa. Kuva: Pauli Araneva.

No sitten kun "hävitään" niin hävitään kunnolla. Hermannin siitosluokka oli nimittäin vielä jäljellä...mutta mutta...sielläkin oli toinen karvakas siitosuros vastassa ja pentuluokassa kävi niin, että tämän toisen uroksen pentu oli BIS niin niinpä Hermann jäi siitosluokassaan kakkoseksi. Hienot tulokset kuitenkin tältä päivältä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti