Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

17. maaliskuuta 2018

URK 3-4.3.2018

LAUANTAI 3.4.2018

Pakkasta oli sellaiset rapiat -15C astetta kun saavuimme perille Folk Sam- areenalle. Matka Raisiosta Siuntioon sujui näpsäkästi ja erityisesti loppua kohden maisemat olivat todella kauniit! Oli laaksoa, kukkulaa ja valkoista lunta....kaunis paikka tuo Siuntio...

Mutta takaisin näyttelyyn... Eläinlääkärin tarkastuksen jälkeen löysimme kivat häkkipaikat seinustalta ja ei muuta kuin sturdit auki ja majoittumaan.


Lauantain tuomarina Hildellä oli Aliosha Romero Islannista sekä hänellä oli tuomarioppilaana Riikka Turpeinen. Kolmosväriryhmäläisiä oli leikkaamattomissa juuri se tarvittavat kolme, joten saatiin värin paras kasaan. Hildellä oli molempina päivinä EX- kisa, sillä paikalla oli myös iso ja kaunis tyttö naapurikaupugista. Hilde arvosteltiin siis perustellisesti, mikä olikin ihan kiva asia. Arvosteluksi tuli EX1 BIV ja vielä myöhemmin hänet  nominoitiin paneeliin.

Hilde TP- valinnoissa, kuva: Tessa

Hilde paneelissa. Kuva: Tessa.

Videolinkissä Hilde on TP- valinnassa. Videon on kuvannut Tessa: Hilden nominointi

Pääsimme majoittumaan hotellille vasta siinä kuuden hujakoilla ja hotelliympäristössä vilisi saksanpaimenkoiria. Ilmeisesti heilläkin oli ollut jonkinlainen näyttely Siuntiossa.

Maisema hotellihuoneesta.

SUNNUNTAI
Hotellihuoneessa oli rauhoittava metsäinen seinä. Hilde sunnuntaiaamuna valmistautuu päivään.

Seuraavana päivänä Hilden tuomarina oli Dorte Kaae ja myös tänään tuomarioppilaana oli Riikka Turpeinen. Myös väriryhmän kissat olivat samat. Hilden arvosteluksi tuli EX1 BIV ja olimme tyytyväisiä. Paneeliin tuomari valitsi komean hopeavalkoisen nuoren kollipojan.Iltapäivällä saimme maistella herkullista naapurien Supreme Premier- kakkua! Harmiksemme ei tullut otettua yhtäkään kuvaa tästä makoisasta kakusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti