Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

27. helmikuuta 2018

17-18.2.2018 VERMO CAT SHOW

Vermoon varustauduimme pitkästä aikaa kahden kissan ja yhden tuplasturdin voimin. Hermann lähti näyttelyyn mukaan sertien metsästykseen ja Hilde osallistui puolestaan nuorten luokkaan molempina päivinä.

Lauantaiaamu oli hyytävän kylmä. Olimme ajoissa paikalla ja niin oli muutama muukin. Jonotimme kotvasen eläinlääkärintarkissa ja lopulta pääsimme "yläkertaan" katsomaan itsellemme sopivat paikat.

Sturdin sisällä on elämää...vaikka sitä ei ihan heti näe :-)


Lauantaina Hermannin tuomarina oli Marina Vinkel ja arvosteluksi tuli EX1 CACS. Liikaa tyttöjä, enemmän massaa sanoi Vinkel ja senhän me jo tiedämmekin. Arvostelu oli kuitenkin excellent!

Hilde puolestaan oli Tellervo Kassilla ja Hilde sai arvosteluksi EX1 BIV. Erityiskiitosta tuli kauniisti laitetusta turkista, joka Hildellä olikin ihan kohdillaan.

Sunnuntaina Hermann vietti syntymäpäiviään Vermossa. Hänelle kajautettiin naapurihäkeistä komiat serenaadit ja 2- vuotias päivänsankari tarjoili suklaata kaikille halukkaille.

Hermann 2 vee.
Hermannin tuomari oli Hanne Sofie Sneum ja arvosteluksi tuli EX1 CACS. Sneum piti kovasti Hermannista ja yleisvaikutelma pojasta oli "He is Mommys Sweet Heart" :-) Voi kultaa! Lisäksi TP- valinnoissa oli kuusi komeaa urosta joista Hermann selvisi toiseksi! Wau! Hienoa työtä Hermann! Paneeliin pääsi eräs komea maine coon, cremen värinen Viljo- poika.

Hilde puolestaan oli sunnuntainakin EX1 BIV ja tuomarina oli Sarah Johnson suoraan Englannista.

Mukava viikonloppu kissanäyttelyn tiimellyksessä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti