Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

21. lokakuuta 2017

DE*Bloomingtree QQ`Sweetest Taboo

Saksatar on saapunut!

Tietäisittepä miten kauan meille on etsitty uutta tyttöä! Olen täällä muuttunut melkein jo punaisesta harmaaturkkiseksi, kun olen katsellut jos jonkinmoisen ja jonkinmaalaisen tyttöpennun kuvia ja aina kun jostain olen innostunut, niin sitten siinä on ollutkin jotain vikaa. Terveys ei täsmää, sukutaulu ei täsmää, kansalaisuus ei täsmää tai ulkonäkö ei täsmää. Mutta tämä saksatar täsmää. Ja hän asuu nyt meillä! Hänen nimensä on Hilde ja hän on siniticked- tabby. Tiketti on kuulemma nyt muotia. Pöh, sanon minä. Punainen on aina muotia ja varsinkin vaalien alla.

Nämä meidän "sihteerit" vain katosivat päiväksi jonnekin. Lähtivät kuulemma Saksaan. Aamulla he lähtivät pienen mustan kangashäkin kanssa matkaan, vettä satoi kaatamalla ja minä jäin seuraamaan lokkien sielunelämää olohuoneen ikkunasta.

Kohde: Berliinin lentoasema. Karua DDR meininkiä kuten kuvasta näkyy. Siellä nämä maailman matkaajat hengailivat muutaman tunnin ja odottelivat jännittyneinä tapaamista. Pentu nimittäin tuotaisiin lentoasemalle ja valmiina matkustamaan Suomeen, jos kaikki TÄSMÄÄ.


Vaikka kauppoja ei niin kauheasti tässä erikoisessa rakennuksessa ollut, niin suihkumahdollisuus löytyi sitä kaipaavalle. Ja ei, meidän perhe ei suihkutellut. Minä olen muutenkin sitä mieltä että ylenpalttinen suihkuttelu on yliarvostettua.


Sen sijaan...saksalainen olut on aina maistaminen arvoista. Ja sitä myös löytyi Berliinin lentoasemalta. Ja tuoppikin oli sopivan iso, isojen kissojen harrastajille.


Aika retroa, vai mitä sanotte? 

Mutta tämä meidän uusi tyttömme ei ole retro. Hän on uusi tuulahdus Europaasta. Tapaaminen onnistui paikallisessa kahvilassa ja sihteerimme joivat herkulliset maitokahvit ja puhuivat saksaa ja englantia siten, että kissakaupat tehtiin ja tyttö oli valmis muuttamaan meille. Hänen virallinen nimensä on Bloomingtree QQ`Sweetwest Taboo ja samalla kun lentokone ylitti Saksan rajan, hänestä tuli Hilde. Hilde Samunkissa Haber olisi ollut minun mielestäni parempi, sillä Samu Haber matkusti samassa lentokoneessa Suomeen. Mutta hän ei istunut valitettavasti kissaosastolla.


Suomi odottaa! Hilde pieni päivänpaisteemme ja hänen viimeiset hetket kotimaassaan.

Auf  Deutch, bitte! You are Welcome!

T: Perheen Pää eli Leo
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti