Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

30. marraskuuta 2016

TUROK 26-27.11.2016

Ciao!

Kyllä on ilo tulla Turkuun kissanäyttelyyn, kun meillä matkustaminen sinne kestää sen kymmenisen minuuttia. Voi nukkua pidempään eikä ole ihan niin pitkää ajomatkaa. Turun Messukeskus on minulle ihan tuttu paikka, siellä on tullut nuorena käytyä kerran, jos toisenkin. Mutta nyt vanhat saa väistyä ja olen antanut nuorille tilaa. Niinpä Hermann hoitaa tällä hetkellä meidän näyttelykissan virkaa.

Kakkoskategorian tuomarit arvostelivat auditorion puolella.

LAUANTAINA näyttelypäivä alkoi varsin leppoisasti. Eläinlääkärintarkastus sujui varsin jouhevasti eikä juuri jonotella tarvinnut. Myös häkkirivit olivat tilavat joten oli mukavaa istuskella omalla paikalla ja tarkkailla Hermannin mielenliikkeitä.

Lauantain tuomarina meillä oli Bjarne Wikström, joka antoi Hermannille excellent- arvosteluksi EX1 BIV. Voi, miten ilahduimmekaan tästä, sillä meillä oli EX- kilpailu toisen nuoren herran kanssa :-) Tuo värin paras oli oikeastaan piste iin päälle.

BIV- mitali.

*Tuomarinparasvalinta oli myöhemmin iltapäivällä, mutta siinä ei ollut mitään toiveita päästä jatkoon. Meillä oli vastassa viittä vaille Junior Winner- siperialainen, joka huh hah hei, voiton vei. Ja tämä komea nuori herra oli muuten myöhemmin illalla Best In Show ja sai JW tittelin nimensä perään! Joten ei meirän Hermanni huonolle hävinnyt.
Unelias poika lepää lampaantaljalla.

SUNNUNTAINA näyttelypäivä alkoi vielä leppoisammin, sillä kaikkien kissojen piti olla paikalla klo 8.30. Tänään tuomarina meillä oli Jörgen Frithiof, joka olikin ihan uusi tuttavuus. Hän tulee naapuristamme Ruotsista. Arvostelu oli myös mitä mainioin ja Hermann sai lopulta seteliinsä merkinnän EX1 BIV. Tämä ilahdutti meitä edelleen ihan suunnattomasti. Loppuosa kilpailusta meni ihan samalla tavalla kuin eilen, katso *. Onnea uudelle Junior Winnerille!!!


Hermann vietiin myös Tessalle valokuvattavaksi. Saas nähdä minkälaisia otoksia sieltä tulee!

Mukavaa pikkujoulun aikaa Sinulle, rakas Lukijani!

Toivoopi Leo, tässä kuvassa leikin SINISAVUA :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti