Valokuvien ja tekstien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

13. lokakuuta 2016

Siuntion näyttely 1-2.10.2016

Ciao!

1.10.2016 Palvelijani - vai pitäisikö Sämpyä lainatakseni sanoa- sihteerini päätti lähteä kaksin Hermannin kanssa näyttelyyn. Luvassa olisi ihanaa A- luokan laatuaikaa ilman avopuolisoa, ilman muita kissoja...vain Lentävä Hollantilainen ja Hän. Siuntioon ei onneksi ole meiltä pitkä matka, mutta kun tarpeeksi monta kertaa senkin välimatkan ajaa, alkaa sekin tuntua.

Mutta nyt Siuntioon.

Siuntion kissanäyttelyn tunnelmaa

Lauantaina meillä oli tuomarina entuudestaan tuntematon Caroline Stoa. Hän oli kovin "vivid" nainen ja piti kovasti meirän Hermannista. Mutta Hermann on juuri siirtynyt nuorten luokkaan, joten eihän hän isommille junnuille pärjännyt. Tulokseksi tuli kuitenkin hieno EX 1 ja SUPERkiitokset sihteerille Hermannin hienosta laitosta ja trimmauksesta.

Hermann osaa ottaa tarvittaessa hyvinkin rennosti.

2.10.2016

Sunnuntaina tuomarina oli - minuakin aikoinaan arvostellut - Martti Peltonen. Hän jutteli samoja hauskoja juttujaan kuin kuusi vuotta sitten. Kyllä minä jo tiedän mitä hän coonilta odottaa. Vähän niinkuin minua. Kaikki on isoa ja pyöreää ei ole kuin tassu ja otsa. Vai miten se meni? Hermann sai taas tulokseksi EX 1 ja olimme tästä todella iloisia. Vielä iloisemmaksi tulimme, kun TP- valinta ei ollutkaan läpihuutojuttu, vaan Martti Peltonen ihan oikeasti mietti kumpi ompi parempi. Lopulta kuitenkin vanhempi ja komeampi Taavi voiton vei. Ja hieno poika hän onkin!
Pieni banneri siitä, kuka tässä häkissä oikein majailee. (tässäkin on mallia otettu kröhön...minulta...)

Laskimme että ajettuja kilometrejä tuli yhteenä noin 560 että kyllä siinä kaasujalka saattoi vähän jo puutua. Minä tietysti odottelin mamia kotiin vihreässä kupoliteltassani ja pelkäsin koko ajan että päivälliseni myöhästyy. Onneksi ilmat olivat suotuisat ajella ja matkan varrella saattoi ihailla syksyn kaunista väriloistoa.

Väsynyt kisaaja.
Joo, että tämmöttis meil siel Siuntios.

T: Leo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti